lostyazilim
tr.link

Home Studio Kurmak İstiyorum

5 Mesajlar 1.037 Okunma
acebozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Arkadaşlar selam,

evde bir odayı studyo yapmak istiyorum.Evde studyo kuran veya ilgili olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

wmaraci
reklam

webmaker webmaker Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ÖĞRENCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 82 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Ses Kayıt Stüdyosu mu ? Eğer Öyle İse Parçaları Alırken Fazla Zarara Uğramamak İçin Biraz Araştırma Yapman Gerekiyor Bin TL Yeterli Olacaktır Fazlası Home Studio için gereksiz.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

BySaNCeZ BySaNCeZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ö.g.g
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 405 / 330
  • Ticaret 9, (%100)
behringerin mixeri var ondan alacan 750 tl fılan duvarlara ses yalıtım yaptırman lazım sonra da 1 2 mikrofon alacan paran varsa shure marka al yoksa cheff marka ytr sana ne yapacagına baglı tabı ses kayıt mı şarkımı söleyecen şiirmi yoksa seslendırmemı yapacan sadece fılan ama söyleyım en kotu 3 4 bını gozden cıkar ıyı bısı ıcın
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
amaç hem gitar kaydı hem de vokal kaydı şarkıda olacak yani. 2 bin lira civarına halletmek istiyorum kaliteli bir şekilde ama bakalım

wmaraci
wmaraci

WWT WWT NazımYılmaz Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım Departman Sorumlus
  • Konum Konya
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 86 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
ben evde yıllardır kanal kayıt yapıyorum hocam. tek ihtiyacınız olan düzgün bir bilgisayar, ses kartı ( alesis io 2 bile iş görür, uygun fiyatlıdır ) gitar elektro ise bi prosesör iş görür ( mesela boss me-25 ) klasik veya akustik ise direk ses kartına girin, gerçi elektro ise yine direk ses kartına girip cubase veya benzeri yazılım üzerinden efektlerinizi verip soundunuzu ayarlayabilirsiniz ama biraz ileri seviye bilgi gerektirir. frekanslar ve aralıklar hakkında bilginiz olması lazım, efektlerin isimlerini bilmeniz ve ne işe yaradığını bilmeniz lazım. zamanla oturur gerçi. ek olarak bir de mikrofon lazım. çok dandik olmamak şartıyla herhangi bir mikrofon ile başlayabilirsiniz.

konuyla ilgili sorularınız olursa sorun yardımcı olurum. cubase sx3 ile başladım şuan 5 kullanıyorum ( gerçi bir yıldır falan ilgilenemiyorum )

+ olarak, ilerleyen zamanlarda referans hoparlör alın mutlaka.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al