-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi olaya uzun zamandan beri makale yazmam ile giriyorum. Yazdığım makaleler genel olarak bilim sanat ve teknoloji üzerine, bende uzun zamandan beri bu konuların ağırlıklı olduğu bir wordpress tabanlı web sayfası açmayı düşünüyordum. Bu düşüncelerim bir vakit ölse de şu sıralar tekrar kıpırdanmaya başladı.
Benim sorum şu, ilk başlarda bu siteden bir gelir elde edemeyeceğimi biliyorum ama zaman geçtikçe bu belirttiğim konular üzerinden gelir elde edebilir miyim? Ekonomik açıdan bakarsak ilk başta site açıp kendime mi makale yazmalıyım yoksa 100 kelimesi 1,5 TL'den makale hizmeti sunmaya devam mı etmeliyim? Son dönemlerde Google'ın Adsense politikasının ne kadar değişken olduğu hakkında bir kaç şey duydum, bu da beni korkuttu açıkçası. İyi forumlar herkese :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Türkiye'de bilim ve kültür yazılarını hit almaz.Farklı kategorilere yönelip kendi sitenize yazabilirsiniz makale satmaktan çok daha iyi olucaktır.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bana kalırsa makale satmanız daha iyi he bilim - kültür alanında hit almaz diye birşey yok eğer sadece bilim ve kültür ile ilerleyecek ve güncel olacaksanız o konu ile alakalı okuyucularında sevileceği bir blog tarzı olacaksa neden hit almasın. Ama ülkemize bakınca sadece haber sitelerinin yada haber bloglarının hit aldığını düşünüyorum.
Haberleri yazan çok ama hiç biri doğruluğu yada makalenin içeriğini önemsemiyor. Para, getirisi, hit vb. kazanç gibi konulara bakılıyorlar. Bana kalırsa severek ve isteyerek sabırla yapılan iş mutlaka tutulur. (Ama ZAMAN ve SABIR la.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sıradan bir blog olmayacak, zaman ilerledikçe kendi inceleme videolarımı yapmayı düşünüyorum. Ayrıca makalelere kendi açımdan eğlenceli ve samimi bir şekilde anlatacağım. Piyasada çok motomot web sayfası var sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Satış Destek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bana kalırsa vakit açısından sıkıntı yaratmayacaksa günde 5 makale yazabilme durumun varsa 2 sini kendi sitene gir diğer 3 ünü sat en azından site belli bir noktaya gelene kadar masrafları o şekilde çıkartabilirsin.
mccoy35.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
merhaba dostum
kargadergi.com adlı bir internet sitesi sahibiyim. teknoloji, kültür, sanat ve kısa zamanda espor da dahil bir çok konuda içerik giriyorum. Amacım yakında youtube özel içeriklerde oluşturmak.
şuan tek kişiyim yanıma birini daha arıyorum. ne dersin.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bence de bir web sitesi açın derim. Bilim kültürün yanına 1-2 kategori daha ekleyin. Günlük 1-2 yazı yayınlarsınız ve kendinizi güncel tutarsınız. Makale yazmaya devam edebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.