-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkadaşlar sitem açılmasına hemen açılıyo ama bağlanırken çok geç bağlanıyo. sorun ne olabilir. google'da biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.
www.mobilzade.com
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Resimler için bir optimize yapsan iyi olur.Siteye girdiğin an açılıp-açılmaması sunucuyla ilgilidir..
Genel olarak yüklemede iki sorun olur birincisi çok fazla içerik olduğundan dolayı site geç yüklenir..
Yani anasayfandaki tüm resimler eğer 2-3 mb gibi bir büyüklükteyse saniyede 100 kb indirebilen bir insanda 20-30 sn gibi bir yükleme süresi yapar..
Ayrıca resimlerinde eğer tekrar boyutlandırma yani resmin orjinal boyutundan HTML-CSS yardımıyla küçültüyorsan o da sayfanın geç yüklenmesine neden olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam başka pc lerde durum nasıl bilmiyorum ama genellikle benim sitem diğer sitelere göre geç bağlanıyo . ben bunun üstüne iki face bir youtube açtığımı biliyorum. tekrar kontrol ediyorum şimdi
Ek Olarak:
Beyaz adlı üyeden alıntı
Resimler için bir optimize yapsan iyi olur.Siteye girdiğin an açılıp-açılmaması sunucuyla ilgilidir..
Genel olarak yüklemede iki sorun olur birincisi çok fazla içerik olduğundan dolayı site geç yüklenir..
Yani anasayfandaki tüm resimler eğer 2-3 mb gibi bir büyüklükteyse saniyede 100 kb indirebilen bir insanda 20-30 sn gibi bir yükleme süresi yapar..
Ayrıca resimlerinde eğer tekrar boyutlandırma yani resmin orjinal boyutundan HTML-CSS yardımıyla küçültüyorsan o da sayfanın geç yüklenmesine neden olur.
ilginiz için teşekkürler. dediğiniz şeyleri şimdi yapmaya başlıyorum
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları