5 senedir yazılım içindeyim. Meslek lisesi bilgisayar programcılığı - web tasarım dalından mezunum, Trakya Üniversitesi bilgisayar programcılığı dalından mezunum, Yıldız Teknik Üniversitesinde junior yazılımcı olarak çalışıyorum. Aynı zamanda HTML5 + CSS3 ile web siteleri yapıyorum. Şimdi en son teknoloji olan MVC'yi kullanarak web siteleri yapıyorum ayrıca sitenize uygun logo tasarımlarıda yapıyorum.
Adobe Photoshop, Dreamwear ve Flash programlarını,
Visual Studio 2013 ve Sql Server Management 2014 programlarını,
Microsoft PowerPoint, Word, Excel ve Access programlarını kullanıyorum..
Web Sitesimi yaptırmak istiyorsunuz?
(Kişisel, Kurumsal ya da Ticari)
Yazılım ve tasarım konusunda hizmetler vermekteyim, Ücretsiz ve hızlı bir şekilde websiteniz olabilir. Rahatsız edici reklamlar görmeyeceksiniz. Teknolojimizi tercih etmeniz, bizleri mutlu edecektir.
Ayrıca Wordpress,Joomla ve Drupal ile de websitesi yapıyorum.
Web Tasarım Fiyatları Neden Farklı?
1- Hazır web tasarım şablonları kullanılarak yapılan sitelerle kurumsal kimliğe uygun sıfırdan tasarlanarak oluşturulan siteler arasında anlamlandıramadığınız çok fark mevcuttur.
2- Bazı web siteler için on tane sayfa oluşturulurken bazı siteler için bu yüz sayfayı geçmektedir.
3- Web sitenizi yayına alacağınız hostingin özelliklerine göre farklılık gösterir.
4- Biri birine benzeyen kod yapısı ile sıfırdan oluşturulan kod yapısı arasında fark vardır.
5- Programlama gerektiren web siteler ile diğerleri arasında fark vardır.
Web sitesi için fiyat öğrenmek isterseniz : bengut@outlook.com ulaşabilirsiniz.