-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar beğenmiş olduğum 2 Blogger teması kurulup ayarları yapılacak ve ücreti ne ise vereceğim ilgilenen arkadaşlar skype adresinden lütfen ulaşsın. Blogger ölüyor sanki internette en ufak bir bilgi kalmamış düzgün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir başlık açınca aklıma geldi, bu işten anlayan arkadaşlar tema kurulur-düzenlenir şeklinde bir site açsalar hiç de fena olmaz bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bilsez Keşke ben destekçileri olurum. Tüm detaylarıyla sadece bir anlatım yapan site mükemmel olur.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet aleminde böyle bir site varmış, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok ama tam da bizim dediğimiz tipe benziyor...
Buradan adres vermeyim, Google arama yerine tema kurulur-düzenlenir diye yazdım dokuzuncu sırada çıktı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Blogger da bir çok yabancı tasarım üreticileri temalarına koydukları 1-2 widget ve %100 desteği lisanslı tema paketine koyuyorlar. Dolayısıyla istediğiniz temadaki bazı özellikler buna bağlı olarak değişken olacaktır. Lütfen paranızı vermeden önce kişinin gerçekten temayı kurup kuramayacağına dair kesin bilgi alın hatta bir başka bloga kurmasını rica edin. Bu konuda da en mantıklı fikir warez tema kullanmamaktır. Ücretsiz olarak paylaşılmış temaları düzenleyip derleyebilirsiniz. (Yazdıklarım sadece konu sahibi için değil konuya gelen diğer arkadaşlar adına da bilgilendirme olması içindir)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
skype eklendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis