Bilen bilir belki tam olarak 1.5 yıllık bir süredir bu adsense alımıyla uğraşıyorum fakat bir türlü alamadım bu kadar uğraşmaya rağmen alamadım ve artık ilgilenmediğim bir anda cevap geldi ve ben şok oldum :)
Öncelik ile ilk sitemle ilgilenmeye başladıktan sonra normal mail adresi ile başvuru yaptım fakat 2 ay oldu halen cevap vermemişti daha sonra bir yerde okudum kendi adın ve soyadının geçtiği bir mail adresi ile başvuru yapılması gerekiyormuş diye bende zaten kaybedecek bir şeyim yok yeni gmail açıp başvuru yaptım ve 2 hafta içerisinde yetersiz içerik ve politikalar ile uyumlu değil mailleri geliyordu bende sıkıldım son kez siteyi gönderdim ve siteyle ilgilenmeyi bıraktım diğer siteme yöneldim.
İlgilenmeyi bıraktığım siteye içerik bile girmedim yani öyle söyleyeyim 2 gün önce 2 konu girdim ondan sonra siteye girmedim bile :D
Bugün akşama doğru bu yeni açtığım maile bakayım dedim ve baktım mail gelmiş ilk gözüme çarpan "Web siteniz AdSense reklamları göstermek üzere onaylandı" yazısı oldu :) Her zaman ki gibi ilk görüşte aman ya yine onaylanmadı geldi dilime fakat maili açınca " Tebrikler! AdSense hesabınız, web sitenizde AdSense reklamları göstermek üzere onaylandı. Birkaç saat içinde, etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. " yazısını görünce aaa yeminle onaylamış bu sefer dedim :D
Gerçekten bu duruma çok sevindim o kadar uğraş uğraş bir türlü alamadığım adsense bir süre boşvermem ile alındı oldukça şaşırdım :)
Sormak istedikleriniz olursa yazın açıklarım :)