-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir proje geliştiriyorum ve bir yerde takıldım yardımlarınızı bekliyorum..
Problem şöyle :
Öncelikle css olarak bootstrap framework'ü ile çalışıyorum
col-md-8 ve col-md-4 diye 2 divim var diye düşünün .
Benim istediğim mobile geçince bunların yer değiştirmesi yani col-md-4 col-md-8 olarak divlerin yerinin değişmesi
bootstrapda bunun kolay bir metodu vardır diye düşünüyorum ama dökümanlarda bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? 2 divin css ile yerlerini değiştirmek sonraki divi önceki divin önüne koymak gibi bir durum var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İlk aklıma gelen çözüm ;
function isMobile() {
return preg_match("/(android|avantgo|blackberry|bolt|boost|cricket|docomo|fone|hiptop|mini|mobi|palm|phone|pie|tablet|up\.browser|up\.link|webos|wos)/i", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]);
}
Yukardaki fonksiyonuda aşağıdaki şekilde kullanarak HTML sayfasına bir çıktı gönderebiliriz. Bu çıktı 0 veya 1 olsun. 1 ise mobil , 0 ise normal tarayıcı olsun.
$Tip = 0;
if(isMobile()) $Tip = 1;
<script>
function Degistir()
{
var Tip = ;
if (Tip == 1)
{
$("#ÖnceGelsin" ).insertBefore( "#SonraGelsin" );
}
}
</script>
Divlerinin ID'lerini A ve B olarak düşünelim. Normal giriş yapılıyorsa Önce A sonra B gösterilecek.
Ama mobil ise önce B sonra A gösterilecek. O yüzden, #ÖnceGelsin yazan yere mobildeyken önce gösterilmesi gereken div'in id'sini yazıyosun. Örnek (#form1)
Aynı şekilde, mobildeyken sonra gösterilmesi istediğiniz div'in id'sini de #SonraGelsin yazan yazıyla değiştirmeniz kafidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Responsive olarak table group da kullanabilirsiniz.
display: table-header-group;
display: table-footer-group;
Bunları araştırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim çözdüm sayılır heralde bootstrap bunun için pull ve push adlı iki özellik elklemiş bu şekilde daha yararlı olcak sanırım js ile yapılması da çok güzel anlatmışsınız teşekkürler..