-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese selamlar,
Aklıma takılan bir kaç soruyu sormak için burayı uygun gördüm, umarım yanlış konu başlığı altında açmıyorumdur.
Şimdi aklımdaki ilk soru şu; Onedio ve onun gibi siteler, Google Adsense ile iyi paralar kazanıyorlar mı, yoksa başka çeşitli gelirleri mi var?
İki; Bir site Google Adsense harici, hangi gelir modelleriyle çalışabilir? Ek olarak, bu konular hakkında bildiğiniz faydalı makaleler varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bunu bende merak ediyorum.Tek bir yer ile çalışmazlar diye düşünüyorum. Adsense tek başına yetmeyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Onedio gibi siteler, sosyal mecralar olduğundan , her kesimin ilgisi çekecek içerikler hazırlıyorlar. Buda ; özellikle markaları cezbediyor. Dikkat ederseniz; kimi testlerin sonunda marka reklamları sık sık çıkıyor. Asıl gelirleri bu olsa gerek. Tabi birde; üye bilgileri. Hangi üye neye ilgi duyuyor, ne arıyor, neleri takip ediyor vs... Kitle değerlendirmeleri, çok yüksek günlük ziyaret, fenomen olmuş bir yapısı olduğundn , o tip siteler ( yada sadece onedio hakkında konuşalım. ) kesinlikle ana gelir'e Adsense'i koymuyorlardır.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sadece adsense den sağlamıyorlar kazancı. bir çok firmadan sürrekli teklf gidiyor adamlara reklam için. hatta kısa bir şey anlatayım. haber7 sitesi ile görüşmüştüm. dikkat ederseniz sitede haber bantlarının arasında ki yere yani manşet e bazen reklam eklerler firma tarafından. sordum bir günlüğü tam 9 bin tl imiş. yanlış mı duydum diye tekrar ettirmiştim. doğru duymuşum. ona öre gelirlerini siz hesap edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sadece adsense yeterde artarda ama adsense ile yetinmeyip en az adsensenin 3 5 katı kadar kazanıyorlar diğer reklamlar ile.
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ulusal çaptaki büyük siteler için Adsense birinci gelir kalemi olmuyor genellikle. Onedio gibi sosyal içerik siteleri birçok ürün tanıtımı alıyor sitesine, yaptığı anlaşmalar ile daha kesin kazançlar elde ediyor. Bunun yanısıra örneğin bir ekonomi blogunuz var, eğer site hitiniz reklam veren için yeterli ise kategori, içerik bazlı tanıtım, banner üzerinden direkt reklam verenin bağlantısını paylaşma gibi birçok reklam yayınlama yöntemi var, her müşteriniz için farklı farklı reklam yayınlama anlaşması yapabilirsiniz.