-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adnseden bir mail gelmiş yeni gördüm maili gerekli açıklamayı yapmışlar ama anlayamadım bir türlü
Sayın Kullanıcımız,
Bu bir uyarı mesajıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu·hale·getirmek için yapmanız gereken işlemler·vardır. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.
Etkilenen web sitesi: trapindir.com
İhlalin söz konusu olduğu örnek sayfa: http://trapindir.com/mp3-indir-2/ugur-arslan-yalniz-mi-kaldin-mp3/
Yapılması gereken işlem: Lütfen AdSense program politikalarına uymak için sitenizde hemen değişiklik yapın.
Mevcut hesap durumu: Etkin
İhlal açıklaması
Yayıncılar, Google reklamlarını, reklamları herhangi bir yöntemle gizleyecek şekilde uygulayamaz. İyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, yayıncıların Google reklamlarını site içeriğinden açıkça ayırmaları önemlidir. Bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, reklamın mobil cihazlarda içeriği ekranın alt kısmına itmesi ve mobil uyumlu bir sitede ekranın üst kısmına 300x250 boyutlu veya daha büyük bir reklam biriminin yerleştirilmesi bu kural kapsamında yasaklanmıştır.
Kurallara eksiksiz bir şekilde riayet etmek adına, lütfen site ve reklam düzeninin uygunluğunun tüm cihazlarda korunduğundan emin olun. Bu politikaya ilişkin daha fazla bilgiyi yardım merkezimizde bulabilirsiniz.
Çözüm:
Sayfa içeriğiyle ilgili bir bildirim aldıysanız lütfen içeriği sitenizden kaldırın veya reklamları politikaların ihlal edildiği sayfadan kaldırın.
Reklamların sitenizde uygulanma şekliyle ilgili bir bildirim aldıysanız lütfen uygulamanızda gerekli değişiklikleri yapın.
bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mp3 kelimesini kaldırman gerekiyor. İllegal olarak algılanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bu uyarıyı bende aldim, mobil de ilk karşına o reklam çıktığından sakınca olarak görüyorlarmış. Yerleşim de değişikliğe gittim sorun ortadan kalktı :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yaklasık 1-2 yıldır var adsense reklamı bi sorun olmamıştı şimdiye kadarç
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Dediğim gibi o üstteki reklam alanını mobilden kaldır. Aynı uyarı bana da geldi :) o reklam birimini kaldır onun yerine esnek bir reklam koy göreceksin ortadan o uyarı kalkacaktır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SerkanALAZ hocam dediğinizi yapıyorum şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynısı bana geldi. Elim ayağıma dolaştı kaldırdım reklamı. Esnek eklemeye bile korkuyorum o kadar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Reklam yerleşiminizi gözden geçirin, buton, menü, yazı gibi tıklama alanlarına bitişik reklam eklemeyin, aralara boşluk bırakın. Ayırt edilebilir olmasına özen gösterin. Gerekirse üzerine "Sponsor Reklam" yazın. Gelen uyarıya itiraz gönderin çözülecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-