lostyazilim
tr.link

Forumda Moderatörlük Vererek Evrensel Forum?

2 Mesajlar 504 Okunma
lstbozum
tr.link

Since1912 Since1912 Metaren.net.tr Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 118 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar, 7 tane blog ve meslek olarakta bir firmanın e-ticaret bölümüne bakıyorum, hem pazarı geliştirmek hemde müşteri memnuniyeti sağlamak için sipariş takibi yapıyorum. Önceleri çokça kez forum sitesi kurup bir şeyler yapmaya çalıştım ancak sonuç hep hüsran oldu.

Şimdi diyorum ki bir evrensel forum açsam, tüm bloglarımı hatta e-ticaret sitesini bu alana yönlendirsem, bloglar ile alakalı forumda birer kategoride oluştursam.

İşin içinden çıkamıyorum.

Blogu olupta blogu ile alakalı forum açmayı düşünen v.b. forum işine girmek isteyen kişilerle birlik olsak, bir forumda yoğunlaşsak. Herkesin kendine ait bir alt kategorisi olsa ve bu alanda çeşitli reklam yapabilme imkanı sunulsa? Kimse kimseden maddi bir beklenti içine girmese de bir yerlere gelebilen büyük bir aile olsak ?

Bu seferde bana böyle bir teklif gelseydi ne cevap verirdim ? - Ya bu adam forum tuttuktan sonra benden yetkiyi alırsa ? Hatta kesin alır !

Ben içinden çıkamadım. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Bu arada forum sitesini tüm bloglarım için bir referans aracı olarak kullanma ümidindeyim. Verilen haklarıda büyük anlamda kötüye kullanılmadığı sürece geri alacak değilim.
wakon5544

kişi bu mesajı beğendi.

Metaren.NET.TR
wmaraci
reklam

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam bunun için her detayı düşünülmüş bir yazılım yapmak lazım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al