-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Dün facebook üzerinden "Önümüzdeki 24 Saat içerisinde tekrar 1. sıraya geleceğiz. Maceraya kaldığı yerden devam etmeye hazır mıyız?" bir yazı paylaştılar ve bugün tekrardan 1.sıradalar. Nasıl bu kadar emin olabiliyorlar anlamış değilim gerçekten ama tekrardan tecrübeleriyle kendilerini kanıtladıklarının düşüncesindeyim ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
google ile iletişime geçmiş olmalılar. Büyük ihtimal anti seo yedikleri için sıralamadan düştüler. Durumu Googleye bildirince işi google çözdü bence. Yoksa bu kadar emin olamazlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dün bende gördüm, çok şaşırdım. 24 saat öncesinden bunun garantisini vermek çok korkutucu. Geçenlerde Fatih isimli bir Google çalışanı benzer bir soruya yanıt vermişti, soru şuyu:
- Siteme Anti Seo yapıldı ve sıralamadan düştüm, linkleri temizledikten sonra eski sıralamama gelir miyim? Bunu forum üzerinden size yazsak yardımcı olur musunu?
+ Link temizliğinden sonra eski sıralamayı almak için biraz zaman geçmesi ve mevcut kalitenizin üzerine daha fazla çalışarak kendi sıranıza gelebilirsiniz. Biz Google olarak hiç bir şekilde sıralamaya manuel etki de bulunmuyoruz.
Bu kınuşmayı dinledim 2 gün sonra böyle bir olayla karşılaştım. Mobil olduğum için video linki atamıyorum ama video başlığı "Google Türkiye ofis saatleri" olması lazımdı, sizde bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Seo hocası bir iki taktik uyguladi o nedenle o kadar yukarda
Ücretsiz Script wordpress ücretsiz paylaştılar oradan değer kazandılar yaptıkları müşteri sitelerinede keyword bağlantı adresi verip değer kazandılar
Siteye seo yaparken sitenize gizli link koyuyor olabilirler :)
www.osmanlidavetiyeci.com