WebMaster için İngilizce'nin ne kadar önemli olduğunu ancak webmaster bilir.
Özellikle programlama konusunda İngilizce sıkıntısı veya iş yerlerinde İngilizce şartı gibi engeller önünüze her an çıkabilir. Kendi işinin patronlarını bu kategoriden uzak tutabilirim :)

Sadede gelelim biliyoruz okumayı pek sevmiyorsunuz. İngilizce Konu Anlatım derslerinin toplandığı bir site yapalım dedik. İleriki zamanlarda Html-Css ve Aps.net derslerimiz başlayacaktır.

Ne yazık ki yavaş ilerliyoruz çünkü gerçekten kaliteli içerikler hazırlamaya çalışıyoruz. Bir konuyu bazen 3-4 günde anca hazırladığımız oluyor. Eğer içeriklere şöyle bir göz atarsanız kalite kokusu alırsınız. Eksiksiz ve sade bir bilgi vermeye çalışıyoruz.

Şuan bulunan içeriğimiz de İngilizce Konu Anlatımı derslerimiz, İngilizce Kelime Ezberleme ve Öğrenme derslerimiz var. Gelişme ve ilerleme aşamasında olan sitemizi yorumlarsanız seviniriz.

İngilizce Konu Anlatım derslerimizi topladığımız 0dan İngilizce Öğren adlı konumuzda bulabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı ve varsa isteklerini bekliyorum değerli wmaracı üyeleri...

0dan İngilizce Öğreten Platform
0dan.org