-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
facebook sayfa beğeni tanıtımlarında hangi ayarlar, ücretler ile reklam yapıyorsunuz?
Yada sayfalarınızın beğenisi arttırmak için neler yapıyorsunuz?
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bende küçük bi bug var,tüm arkadaşlarınıza sayfayı oto beğendirme. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sakıncası yoksa pm ile anlatmanızı isteyebilir miyim?
@numanabi
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaş ekle, kabul edildiğin de sayfaya davet et metodunu aylardır uyguluyorum, düzenli bir çalışma yapıldığı ve bu ekip işi olursa eğer inanılmaz geri dönüşler sağlanabilir.
İstatistiklerle sana yardımcı olayım, aylardır yaptığım çalışmalardan edindiğim tecrübelerden insanların yararlanmasını istiyorum. Muhakkak bilenler vardır ukalalık etmek istemem amacım bilmeyenlere bir şeyler katmak.
Kaç hesap kullanıyorum?: Aktif olarak 15 hesap var ancak bunların hepsine aynı vakitte girmek çok sakıncalı bir anda emekleriniz heba olabilir.
Bu kadar hesaba facebook nasıl müsaade ediyor?: Yandex mail kullanıyorum, bu sayede kayıt olduğum esnada hiç bir doğrulama işlemi yapmadan sadece epostadaki arkadaşları bulmak kaydıyla bir onay işlemi gerçekleştiriyorum, bundan sonra profil şikayet edilmediği, arkadaş eklemede aşırıya kaçılmadığı sürece facebook hiç bir problem çıkarmıyor.
Fake profil mi açıyorsun?: Hayır, bir müslüman olduğumu iddia ediyorsam insanları aldatamam. Açtığım profiller muhakkak yaptığım işlerle veya açtığım sayfayla alakalı oluyor, örneğin biyemek.org adlı bir sayfam varsa açtığım profilin adı Biyemek Noktaorg olabilir, fotoğraflarınada sitenin logosunu yerleştirim. Bu sayede insanları hem aldatmamış hemde zamanını çalmamış olurum ve sadece ilgili bir arkadaş kitlesi elde etmiş olurum.
Günde hesap başına kaç arkadaş ekliyorum?: 150-200 arkadaş.
Günde kaç arkadaş kabulu oluyor?: 20-40 arası.
Kaç günde bir sayfaya davet yapıyorum?: 2-3 gün, bunun sebebi facebookun hesapları her an engelleyebilecek olmasıdır, hiç bir zaman garanti altına alamayacağımız için, 1-2-3 gün sıklığında davetler yapmak emeğinizin boşa gitmemesini sağlar.
Davet yapıldığında geri dönüşler ne durumda?: Arkadaş sayıma orantılı olarak ve eklediğim kitlenin sayfamla ilgilenip ilgilenmemesine bağlı kriterleride katarsak arkadaş sayımın %10 ila %20si daveti kabul ediyor.
Hangi yöntemle arkadaş ekliyorsun?: Örneğin bir yemek sayfam varsa, tanınmış bir yemek sayfasına girip, en son gönderisine bakarım daha sonra beğenenleri benim 150-200 arkadaşlık isteğimi karşılayacağımı düşünüyorsam o beğeni listesine girip tek tek eklerim. Bu sayede hem daha aktif kullanıcıları hemde projemle en ilgili kişileri sayfama davet edebilme imkanı sağlamış olurum.
Kaç kişi çalışıyorsun?: TEK
Notlar:
Yukarıdakilere rağmen soracak sorularınız varsa yazabilirsiniz. Ben tek başıma bir çok projeyle ilgilenmeme rağmen bu arkadaş ekleme yani tanıtım işini elimden geldiğince aksatmamaya çalıştım.
Yukarıda verdiğim istatistiklere göre bir kaç hesap yapalım;
Farklı IPler üzerinden çalışan kişi sayısı: 5
Toplam hesap: 50 - Kişi başına 10
Günde eklenen toplam arkadaş sayısı: 7500 - 10000
Günde kabul edilen - geri dönüş alınan toplam arkadaş sayısı: 1000 - 2000
3 günde bir davet yapıldığında elde edilen 3 günlük toplam beğeni: 450 - 900
Sonuç:
1 Aylık 5 kişinin takım çalışması sonucunda elde edilen beğeni:
4500 - 9000
Kendime göre aşırıya kaçmadan facebook tarafından çok sorun çıkarılmadan yapılan bu çalışmalar takım olarak yapıldığında gerçekten çok etkili sonuçlar elde ediliyor, tek kişi yapıldığında eğer kendimi fazla yormadan yapayım diyorsanız örneğin 5 hesap açın gece yatmadan mobil üzerinden seri bir şekilde ekleyin 2-3 gündede bir davet yapın, hiç yoktan iyidir cinsinden geri dönüşler alırsınız.
Önerilerim bu kadar arkadaşlar, dikkate alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz iş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Alanımda lider 200-300K'lık sayfalarla iletişime geçiyorum. Benim birkaç bin kişilik sayfamın onlara rakip olamayacağını çok iyi bildiklerinden geneli ricamı kırmıyorlar bir paylaşımımı ücretsiz paylaşıyorlar, en az 100-200 geliyor. Para isteyene de üç beş para veriyorum öyle paylaşıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ücretli olarak nasıl yapıldığını sorarsanız;
Beğeni başına 0,03 kuruş veriyorum.
Günde 1000 beğeni getiriyorum şuanda. 30-35 tl civarı ücret alıyor.
Manuel sorarsanız, sayfalarınız ile alakalı gruplara girin ve içerikleri orada paylaşın. Genellikle video paylaşın daha çok tutar. :)
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sayfa kasma yöntemini isteyen varsa PM atsın,ki yukarıdaki arkadaş değinmiş biraz.