-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
1 yıl yataktaki beraberliğinizin sonucunda mutlu bir sonuç görmek bizi de heyecanlandırdı :D İnsanın aklına bin türlü şey geliyor. Neden yatağınızın altında idi ? :D Neyse hadi gözün aydın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
O sol arkada ki CD'ler ne CD'si :D ?
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tam zuzalık güzelmiş yazacaktım meğer bayrağın ucuymuş, sigara sandım :D
MSI
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı benim usb ye oldu.Bir an çöktü sandım.Bilgisayar görüyordu fakat okumuyordu.İlk önce format attım usb ye.Format atınca boyutu 2MB olarak gözükmeye başladı birde biçimlendirme yapınca 14 gb boş alan açıldı.Çok sevinmiştim
MSI
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bak benimkinde şöyle oldu.Ben bilgisayara linux kuracaktım usb bootladım oda SWAP denen birşey oldu.Linuxten geri windowsa dönecektim usb biçimlendirmeyi denedim swap olduğu için bunu yapamazsınız gibi uyarılar çıkıyordu.Gittim arkadaştan win7 dvd aldım format attım.Windows olduktan sonra usb yi taktım boyut 8 mb olarak gözüküyordu.Bir an korktum sonra biçimlendirme şeyine tıkladım normal biçimlendirirken windows biçimlendirmeyi tamamlamadı dedi birdahada usb cihazını görmemeye başladı.Beni iyice korku sardı usb çöktü felan diye.Googlede araştırdım aynısı birkaç arkadaşa felanda olmuş fakat hiç kimse çözümü doğru düzgün anlatmamış bu programla şöyle şöyle yapın demiş.Bende programla ayar yaptım swap config dosyalarını felan sildim.Bunda 2 mb olarak gözüküyordu FAT32 olarak biçimlendirmeyi denedim yeniden sonra düzeldi o kadar çok sevinmiştim ki iyi hatırlıyorum.Ayrıca TOSHIBA markalarda sorunlar,diğer markalara göre daha fazla