-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Mobile & Network Arts
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar , herkes teknolojiyi ve bilgisayar bilimini nasıl sevdi , ne zaman'dan bu yana ilgi duymaya başladı ve ne şartlar altında bulunduğu konuma geldi :)
belki bağzı arkadaşlarımıza ilham kaynağı oluruz ilk olarak ben başlayim
" Yaşım 8 okul'dan kaçtım ozamanlar silkroad vardı , silkroad oynayabilmek için sürekli okuldan kaçıyordum ve ozamanlara göre çok iyi grafikleri ve cazibesi vardı. Bende meraklandım silkroad ile devam ederken bir anda teknolojinin içinde buldum kendimi "
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mario ile tanışmış ,adını hatırlamadığım bir mouse oyunu ile ilerletmiş, iceman isimli zıplayan bir adam sayesinde sevmiş nfs underground 'daki hatun ile aşık olmuş, knight online ile müptezel olmuş ve sonrasında her derde ilaç olarak kullanmış biri olarak sevdiğim tarih zannedersem 20.11.2016
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Twitter ile içli dışlı olmam beni Takipçi hilelerine itti sürekli, bu durum yüzünden 49K hesabım kapanmıştı :) 2 yıl boyunca sürekli merak ettim. Tabi 4 yıl öncesi hiç bir şey bilmiyorum. Ama bu sadece merakla kaldı..
Ondan sonra blog falan okumaya başladım, wix , blogger , wordpress derken şu an bilgi derecemi baya ilerlettim şükür. Sosyal medya işleriyle uğraşıyorum :)
İlerisi nolur bilemem ama şu an hem çarkı döndürüyorum hemde eğleniyorum, mutluyum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim ilk bilgisayarım dandikti, oyun falan zor açardı bende bilgisayarın diğer nimetlerinden yararlanırdım. .TR.GG falan dönemin free sistemlerinden baya bir yararlandım, radyo kanalı açardım falan. Sonra bir oyun sayesinde Visual basic 6.0 la tanıştım. O gün bu gündür bilgisayar canım ciğerim.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bilgisayar ile tanışmam 1988 yılında babamın Euro PC von Schneider alması ile oldu. O zamandan bu zamana teknolojiyi sevmiş ve günlük hayatta aktif kullanan biriyim