noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
gazeteye de yazabilirsin. hatta haberin altına yorum ekleyebilirsin bu haber şu siteden araklanmış gibi.
çok da önemseme. tüm internet araklamalarla dönüyor zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evet hocam Birgün gazetesi resmen sizin yazınızı kaynak belirtmeden çalmış.
Ek Olarak: Facebook yorum bölümü var Birgün'ün. Bence bir serzenişte bulun
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Birgün ve Sözcü yaptıkları yalan haberler yetmez gibi birde insanların emeklerini çalar olmuş. Bu ve buna benzer bir sürü içerik çalan bilindik haber siteleri var. Bazı forumlarda da sözcü, webtekno'nun da içerik çaldığını yazmışlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benzer bir şikayet bugün ***'da da açılmış. Onun yazısını da İnternethaber, Akit, Vatan ve Akşam çalmış. Bu aralar demek ki gazeteler başkalarının emeklerine göz dikmeye başladı.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Biz ki tanıtım yazılarını sitelerimizde yayınlarken kaynak siteden alınan resimlere bile not düşüyoruz. Herkes aynı hassasiyetle yaklaşmıyor maalesef. Yapacak hiçbir şey yok. Google ancak saçma sapan olaylardan sıralama düşürsün yükseltsin... Başka yaptığı bir şey yok. O kadar algoritma falan geliştirdiler yok Google bilmem neyini değiştirdi bilmem neyini güncelledi... Spamla mücadele adı altında haksız yere kaç sitenin verileri yerle bir oldu. Hepsi boş. Çalıntı yapan sitelere hala bir yaptırım yok.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yayımlanma tarihleri bile senin öncelikli olduğunu gösteriyor. Gerekli ekran resim alıntıları, tarih alıntıları, yolladığın e-postaların resim olarak görüntüsünü vs. evrakları hazırlayıp cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunun. Orada senden bu konuda memur kişi durumu dinleyip yazı hazırlayacak ve başsavcıya götürüp imzalatacak. Hiç çekinmeden başsavcıyla da görüş. Takım filan giy. Sonra bir avukata gidip görüş ve gerekli bilgileri alıp tazminat davasında bulun. Tabii ki Türkiye'de adalet çok yavaş işliyor. Ben 2 yıldır cevap bekliyorum, tık yok. E-Devlet'te bile şikayetimi bulamadım. Eğer uğraşırım dersen bunları yap, uğraşmak istemezsen Allah'a havale et.