-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar Ben wordpress üstüne kurulu bir blog sitesi açtım tema yı hatırlamıyorum sonra yazarım evet arkadaşlar uygulamaya önceden clef le girebiliyordum telefonumdan hiç kullanıcı adı ve şifreyle girmemiştim ve aniden telefonumun bozulacağı tuttu anlayacağınız giremiyorum bu arada md5 phpmyadmin i 1-2 saat uğraştım olmadı mesela md5 ler normal sayıyla başlarken ben değiştiriyorum sonra sayfayı yenilediğimde $ bu işaretle başlıyor ve md5 değişiyor 2.si şifremi unuttum u da denedim fakat bu hesabın şifresini e postaya gönderemezsiniz ve ya hakkınız yok yazıyordu clefi başka telefondan denedim onuda yanlışlıkla sildim yada telefon kötüydü yapamadım şifre sıfırlama programlarını php lerini ftp ye attım yıne olmadı yani anlıyacağınız kısacası kullanıcı adı şifre yanlış diyiyor ve neredeyse bazı çözümlerin hepsini denedim bana bunun yerine ftp den şifre değiştirme felan olurmu yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cpanele erişiminiz varmı ?
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress düz md5 kullanmıyordur sanırım. Salt tablosu felan yok mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer varsa phpMyAdmin - wp_users tablosu -- user pass kısmına bu şifreyi ''e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e'' yapıştırın şifreniz 123456 olacak sonradan admin panelinize girerek şifrenizi değiştirin
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Cpanele erişiminiz varsa yüklü eklentilerden giriş sayınızı kısıtlayan eklentinin adını değiştirip onu devredışı bırakın. Md5 ile tekrar deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamdır Sorun Çözülmüştür Arkadaşlar Siteyi Tekrardan Kurdum Yedeklediğim şeyleri attım sanki hiç bozulmamış gibi bu arada bana çok yardımcı olan ve alpemix,teamwiwer gibi uygulamalardan bana yardım eden @SSD'ye çok teşekkür ederim.