-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Organizasyon Şirketi Sahibi
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar herkese merhaba
1 yıl 7 aydır aktif olan web siteme her gün yeni yeni bilgiler ekleyip seo çalışmaları yapıyorum .. Fakat anahtar kelimelerimde çok gerideyim . Çok düşük olan ve seo calısması yapılmamıs çoğu site benım anahtar kelımemde ılk sıralarda yer alıyor . Sizden ricam sitemi inceleyip bilgi veya yol göstermenizdir. Şimdiden yazdığınız yorumlar için teşekkur ederim
site adresi :
www.cilekworkshop.com
anahtar kelimem : 1 yaş doğum günü
Kişiye Özel Parti Organizasyonları
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sıralamaya çıksanız da oradan bir etki sağlayamasınız.Öncelikle kelime seçimlerinizi bir kontrol edin sektörünüze göre size müşteri sağlama şansı yok.Profesyonel bir destek isterseniz.Müşterinizi bir yılda ödemenizin 10 katına çıkarabilirim minimum.Size uygunsa referanslarımı sunabilirim.Referasnlarımı kontrol ettikten sonra karar verebilirsiniz. Pm ile telefon numaranızı iletmeniz yeterli olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Deniz beyin dediği gibi profosyonel yardım şart
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
"Doğum Günü Konsepti , Temalı Doğum Günü Partileri | Çilek Workshop" olan site başlığını "Doğum Günü Konsepti , Temalı Doğum Günü Partileri, 1 Yaş Doğum Günü" olarak değiştirin.
Ek Olarak: "Doğum Günü Konsepti , Temalı Doğum Günü Partileri, 1 Yaş Doğum Günü Organizasyonu" da olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DenizCaglar yorumun için çok teşekkür ederim . Lakin çok aşırı sayıda siteye giriş hit istemiyorum bundan ziyade hedef kitleye ulaşmak amacım . Atıyorum Adwords reklamlarında sadece " 1 yaş doğum günü " anahtar kelimeden reklam verdiğimde illaki müşteri geliyor.
cwt Dediğini yaptım dostum çok saol bakalım bu şekilde nasıl olacak
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Öncelikle siteni Google'ın yani bir algoritmanın incelediğini unutma. Kaynak kodlarına baktığımda çok karmaşık gözüküyor. Bir botun siteni daha rahat anlaması, daha rahat indekslenmeni ve daha fazla değer almanı sağlar. Siteni anlamayan bot, sana hakettiğin değeri veremez.
Öncelikle kodlarında ciddi bir optimizasyona git ve başta valid hataları olmak üzere pagespeed gibi değerlerin yükselmesi için gereken koşulları yerine getir. Bunlar ciddi derecede etkili olacaktır. Bunlardan sonra yaptığın SEO çalışmalarındaki hatalarını aramaya devam edersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sinan yorumun için çok teşekkürler . Site hızı konusunda gerekli optimizasyonu yapmaya çalışıyorum . Fakat valid hatalarını çözmeyi bilmiyorum kod bilgim olmadığından . Sanırım en büyük sorunlarımdan birtanesi :(
birde çok komik bir şekilde şunu söylemek istiyorum
tamam anahtar kelimem " 1 yaş doğum günü "
sıra bulucudan bakıyorum tasarimbutigi.com/konseptler/ adam ilk sayfanın 7. sırasında hıza bakıyorum 34 e 41 :) içeriğe bakıyorum içerik yok .. Benim dert yandığım şey bu
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@denizcaglar Evet Facebook'da da çok fazla reklam verdiğim oldu hedef kitle ayarı yaparak . Lakin gelen müşterilerin çoğu google reklamlarından . Ücret karşılığı yardım almaktansa sabah kadar araştırma yapıp o iş için kendi yolumu bulmayı tercih ederim . Desteğin için teşekkürler
www.cilekworkshop.com