Herkese iyi forumlar:
Ben Cem Balıkesir/bandırmalıyım Web Özgeçmişimden bahsederken kendimi de tanıtmış olacağım
Web Yazılım Geçmişim
Lise'yi Meslek Lisesinde okudum benim zamanımda 3 seneydi Liseler ilk sene bölüm seçmedik normal lise dersleri gördük ozamanlar mesenger yükselişteydi yeni nesil bilmez :) mesenger ile birlikte "windows live spaces" diye bir olay vardı fotoğraflar yazılar vesaire paylaşım yapabileceğin bir alan :) tabiki benim bilgisayarım yoktu okul çıkışlarında internet kafeye gidip birşeyler yapmaya uğraşıyordum "live spaces" de ufak tefek şeyler öğrendim "resim ekleme yazı efektler"i vesaire.
2 inci yılımda meslek seçimi yaptık bilgisayar programlama, muhasebe, bilgisayarlı muhasebe ve maliye bölümleri vardı ben ailemin etkisinde kalarak muhasebe bölümü seçtim daha sonra benim en sevdiğim sınıf arkadaşım ben gittikten sonra gitmiş onu değiştirtmiş Bilgisayar programlama yaptırmış aynı sınıfa gelebilmek için yani arkadaşımın sayesinde Bilgisayar programlama bölümüne geçiş yaptım. Sonra herkes bir yöne yöneldi kimi program yazmaya kimi web yazılım hakkında bilgiler öğrenmeye ben web yazılım için ilk zamanlar çok stres yapmıştım onca kod nasıl aklımda tutacağım bir süre sonra kodlar şiir gibi gelmeye başladı diyebilirim sınıfta en iyi bilgi birikimine sahip kişi oldum cıktım :)
ve hala bir bilgisayarım yok :)
son ve 3 üncü senemde staj olayı başladı benim bir hocam sağolsun beni daha önce gözüne kestirmiş fiziki yapım dan dolayı ozamanlar inceciktim :) beni Türkiye iş bankasında staja başlattı :) Türkiye iş bankası benim her zaman gelişimimdeki millete karşı konuşma ve saygımdaki en önemli zamandır çünki toplum ile konuşmasını nasıl davranılmasını orada öğrendim.
Lise stajım dan gelen para ile artık bir bilgisayar topladım :)
ve web yazılım olayına tamamen kendi bilgisayarımda deneme yanılma ve merak yolu ile iyice öğrendim :) okulda öğrendiğim bilgileri iyice geliştirdim.
Lise bitti sırada üniversite Bilg. tek. Prog ve tekn. okudum tabiki web yazılım ağırlıklı olarak :) ve üniv. okurken bir yandanda bir güzel söz web sayfası açtım hem onunla uğraşıyordum hem üniv. okumaya çalışıyordum :)
sağ sağlim Üniversite'de bitti :)
üniversiteden sonra tamamen farklı bir sektörde iş buldum zamanla iş güç derken web yazılımdan koptum ama aklımın bir köşesinde hep bir web sayfası açsam boş zamanımda takılsam birşeyler ortaya çıkarsam derdim aradan 6 yıl sonra bu düşüncemi yapmaya başladım şuan 27 yaşındayım :) ve hala birşeyler yeni şeyler öğrenme çabasındayım.
Web yazılım ve Grafik olayından aşırı zevk alıyorum ve hiç bir zaman meslek olarak da görmedim benim için bir hobi :) Meslek olarak farklı sektörde çalışıyorum ancak hobi amaçlı olarak takıldığım bir yabancı dizi öneri sayfam var :) Birşeyler yapmaya uğraşıyorum :)
Yazımı zaman ayırıp okuduğunuz için Teşekür ederim.
Saygılar.