-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, eğer bir sakıncası yoksa örnek rapor rica edebilir miyim?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
pm lütfen
https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bizde mesaj ortamında konuştuk. Belli bir süre istedim ve sağolsun o süre içine kadar gerekli işlemi yaptırmış olacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Rapor henüz elime yeni ulaştı. Öncelikle çok başarılı bir çalışma olmuş Hermes'in eline sağlık. Sitemizi özel mesaj yolu ile iletebilirim, merak edip incelemek isteyen arkadaşlara.
Çalışma yaptırmadan önce hosting sağlayıcısı ile birkaç küçük tartışma yaşadım. Neden bu kadar yavaş gibi sorunlar yüzünden. Kendileri de bana bu çalışmada yapılan adımları izlememi hatanın hostingden değilde siteden olabileceğini söylemişti.
Sitemizde kullanılan newspaper teması bildiğiniz gibi yüksek özellikli fakat çok ağır bir temadır. Zaten kullanıcıların genelde hızından şikayet ettiğini duymuşsunuzdur. Şuan için siteme girdiğiniz zaman yavaşlık görünmüyor. Ayrıca yeni kurulan ve newspaper temasını kullanan birçok site ile karşılaştırdım ve çalışmanın faydalarını gördüm.
Sadece hız konusunda iyileştirmeleri özetlemeye çalıştım. Bunun yanında birçok optimizasyon yapıldı. Resimler, CSS, JS, resim sitemap, mobil sitemap gibi.
Ziyaretcilerimin yarısından çoğu mobilden olduğu için mobil temada iyileştirmeler yapıldı. Ayrıca mobil sitemap'ın kurulması da harika bir şekilde destekledi.
Karşılığını kesinlikle aldım diyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
T** K**