-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, bu sene DGS'ye giricem, çalışan veya önceden DGS kazanan arkadaşların dershane veya çalışma tarzı önerileri varmıdır? Dershaneye giden arkadaşlar memnun dershanelerden memnunmu? bana fiyatlar biraz uçuk geldi, bazı yerlerde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otomasyon, sayısaldan giricem yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mat1 temelin varsa zorlanmazsın o kadar zor olmuyor dgs. Fakat yok diyorsan geç kalmadan tasarı dgs kurslarını şiddetle öneririm. Parası biraz çok olabilir ama karşılığını alırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mat1 temelim var evde zaten yaklaşık 1 senedir, çalışıyorum ama dershanenin de etkisinin olacağını düşündüğümden burda sormak istedim, tasarı herkes güzel diyor ancak çok yüksek fiyat söyledi ve oturduğum bölgedekinden bazı arkadaşlarım memnun olmadıklarını belirtti, bakalım belki şu an devam eden arkadaşlarda yazar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iki yıl önce kazandım, matematik temelin varsa dershane pek bişey katmaz. evde çalıştım bende ama mutlaka hergün çalışmak gerekiyor. Paragraf uzmanı ol sadece anlama dayalı. matematik ise sağlam çalışmayla olur. videolar için özelden link atabilirim . hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanıcan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
link atarsanız iyi olur @Vedat61
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıl önce bilgisayar programramcılığından mühendisliğe geçtim DGS'yle. Bir yıl boyunca matematik çalışarak birde 2 yıllıkta ortamalammamı yüksek tutarak kazandım. Ortalama önemli faktör, sayısal bölümsen kesinlikle türkçeye bakma çünkü getirisi yok denecek kadar az. Geometriye baştan ihtibaren bakarsen iyi olur kolay sorular geliyor. Zaten zor sorular genelde mantık kısmından olur onuda extra mantık çözmene gerek yok normal matematik çalışırken kavrıyorsun. Sınavda da heyecan kontrolü çok önemli, denemelerde full çekipte sınavda heyecan yüzünden kaybeden arkadaşlarım var. Sıkıntılı bir süreç ama okuması daha sıkıntılı :)
A good friend would give you the shirt off his back.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
farkettim sözel ile olmayacağını hem uzun hem puanı işe yaramıyor matematik iyi ama bazı konulardaki bilgim eskisi kadar iyi değil şimdi onları toparlamaya çalışıyorum