-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar forumda web işleri hakkında yardım istemiştim bir takım sorularım vardı gerekli yardımı alamayınca kısa süreliğine banlanmışım banım dün ya da bugün açıldı konularım silinmiş neyse önemli değil....
Web Site hakkında bir takım sorularım var sadece bu sorularımı cevaplayacak arkadaş varsa pm atarsa sorularımı sormak isterim..
Çanakkale
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Sorularınızı alayım ?
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İlla pm ile ne gerek var hocam burada sorun sorunuzu gören biliyorsa cevaplasın herkes faydalansın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Aynen katılıyorum buradan sorun sorunuzu, herkes çözümden faydalanır.
Psd2css işleri için pm atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
-Hayır kapanmaz normalide haftada 1 veya 2 dir. en sağlıklısı diyelim.
-hangi hazır sistemi kullanıyorsunuz ona göre tema önerelim? sitenin içeriği ne olacak?
-Adsense kullanım şartlarına uyuyor ise onaylanır ancak normal web site onaylama gibi youtube üzerindende zordur onaylanması
-yeni site kuran herkes en kısa zamanda ön sıralara çıkmak ister zamanla olacak birşey yaptığın içeriğin kalitesine bağlı daha sonra seo ve yaptıgın reklama bakar
-spam yaparsan, yasak içerik barındırırsan, virüs kaptırırsan, aranan terimler ile alakasız şeyler paylaşırsan arama motorları bütün içeriğini kaldırır.
-Google Webmasters Tools, yandex webmasters tools, bing webmasters tools, kullanman yeterli arama motorlarında gözükmen için sitemap ını tanıt gerisini onlar yapar.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3