-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam yanlış anlamayın ama bu ticaret isteyen istediği fiyatı yapar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Genel olarak insanların ettiği işin ederi olarak kendine hakediş gördüğü fiyatı biçmesini sağlıyoruz. Örneğin birisi x hizmette ben emeğimden 20 lira kazansam yeter der diğeri 50 tl kazanmalıyım der buna biz karışmayız ancak piyasa öldürme gibi bir durum oluyorsa kimsenin zarar etmeyeceği bir düzen üstüne inceleme sağlarız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
Odyolog'a birebir katılıyorum bugün müşterilerimden birisi 2000 likei 50 liraya satıyorlar dedi ne ara bu kadar düştü piyasa dedim ya 500 likeı 50 liraya sattığım zamanları biliyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam instagramda Türk dataların çok artması nedeniyle hem herkesin elinde yüksek sayıda userli paneller oldu, hem de bir paneli onlarca kişi kullandığı için düşük fiyatlara satış yapılmaya başladı. Burda şikayet edilmesi gereken durum düşük fiyatlar değil, önüne gelen uygulamaya girip kendini panele sokan 'keriz' sayısının bolluğu. Örneğin şuan twitterda user sıkıntısı olduğu için 500userli rt fav panelini aylık 500+tl'ye kiralıyoruz. Eskiden instagram azken onda da aynı olay vardı.
Bir örnek daha vereyim, yurtdışı kaynaklı ssm sitelerini bilirsiniz. Bunlar en ucuz bot vs. datayı bulup toplu satış yapan toptancılardır. Geçen çok çok düşük fiyattan beğeni siparişi geçtim. Gelen beğeninin tamamı Türk organik kullanıcılardı. Bu da demek oluyor ki bot hesap satın almak yerine türk hesap satın almak daha ucuz. Adamların en ucuz paketi Türk organik user kullanıyor.
ASCMedya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Odyolog'a bende kesinlikle katılıyorum *** Gibi forumlarda taban fiyat uygulumaları var kusura bakmayın ama 1K - 4TL ye düşürüyorlar. Forumda üyelik sıkıntısıda multi üyelikler taban yapıyor ve affedersiniz 15 - 18 yaşındaki çocukların yaptığı fiyatlar yüzünden. Bu iş için yatırım yapıp ajans kuran insanların piyasası ölüyor.
23759
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu sadece instagram için de değil çoğu konuda böyle. 3 TL hosting satan var artık. Piyasa bu kadar düştü maalesef
2 kişi bu mesajı beğendi.