27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnternet bağlattırırken *******un sitesine girip mahalle cadde ve sokağın altyapısını araştır. Orada fiberoptikle uyumlumu bağlantısı nasıl vs herşeyi gösteriyor. Sayfanın atm adresini bilmiyorum.
Bizim burada bazı yerlerde kablolar bilmemkaç senelik olduğundan 4 megabitten daha hızlı internet gelmiyor. Hangi paketi alırsan al altyapının desteklediği o yani.
Ama İstanbul büyük şehir orada işler biraz hızlı ilerler. Siz 6 aya değil binanın iskanının çıktığı tarihten sonra ilk aradığınız zamana göre hesap yapın. Yeni binalarda biraz uzun sürebiliyor. Özellikle bina için yeni sokak açıldıysa daha uzun sürüyor. Hata müteahhitin hatasıdır.
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni binada alt yapı yok dedikleri Telefon kutusu olmaması olabilir. Aynı sorunu yaşamıştım. ******* taşeron firmalara yaptırıyormuş o taşeronun nosunu alın ve direk onlara baskı yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şu vına az para vermedim. Soyguncular hattı kapatma talebi vermiştim kapatmamışlar 5-6 aylık hat parası verdim 1m ye yakın para gitti :D ***** nekadar uğraşsakda baglamadı ama super online hemen gelip bagladı kablosuzda 1 mbit zor görüo kabloluda 3 mb olsunda az olsun :D
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar konuya bir güncelleme yapıyorum 1.5 sene oldu hala gelişen değişen bişe yok 😅
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com