haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Konuya vakıfım. Yeni kredi çektim. Halkbankdan çekmeni tavsiye ederim. 0,89 uyguluyorlar 60 ay a Tapu ismine geçmeden kredi, konutu satan kişi hesabına geçmediğinden risk işi yok denecek kadar az ...
Bankanın hayat sigortası ücreti
DASK Ücreti
Emlak Vergisine değer tesbitinde
Herhangi bir oynama yapamazlar ... KAMU BANKALARINDAN ALMANI TAVSİYE EDERİM. FAİZSİZ FİNANS KURUMLARINDAN SAKIN KULLANMA. FAİZSİZ KURUMLAR FAİZ DÜŞERSE BORCUNU YENİDEN YAPILANDIRAMAZLAR. AKLINA TAKILANI SOR ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam ben Vakıfbanktan 90bin TL çektim 2 ay önce. 5 yıl ödemeli olursa 0,90 dan 5 yıldan fazla istersen 0,95ten veriyorlardı. Ziraatte aynı oranlar vardı diye hatırlıyorum. Belki bir iki puan düşmüştür. 3 yıl ödemeli isterseniz ziraat 0,80 veriyor diye duydum. Araştırmanız lazım.
Kredi çekmeden önce banka eve baktırıyor değerini ölçtürüyor. Ama sizde çok sıkıntı olmaz yarısı kadar bir rakam kullanıyorsunuz. Krediden önce belirli bir tutar yatırtıyor hesabınıza(800 TL idi benim, değişebilir sizin). Ekspertiz ücretini buradan kesiyor.
Dask banka zorunlu yapıyor evi ipotek edeceği için. Benim aldığım evde halihazırda olduğu işin ne kadar tutar bilmiyorum.
Tapuya gittiğinizde siz, satıcı ve bankanın temsilcisi oluyor. Beraber imzalıyorsunuz. Sonra da arkanıza yaslanıp uzun bir süre borç ödüyorsunuz.
Hayırlı olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
haber58 7 yıl yada 6 yıl 0.90dan çekiyorum 70.000
Victoryksk güvenilir banka konusunda işbank ve yapıkredi uygunmudur acaba ?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ranay teşekkürler bu hafta ilk ödemeyi yapacağım
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Emin evim gibi firmalara yönelmeyin. Yeni kredi çeken ve olaya vakıf biriyim. Halkbank dan kredi kullandım. Kamu bankası olması hasebiyle sürpriz borç çıkarma durumları yok. Ayrıca Exper ücretini az aldılar inanmayacaksınız 100 TL aldılar diğer bankalarda bu 700 TL. Bir 2. husus hayat sigortasını peşin değil de taksit taksit ödeyin. İleride kredinizi erken kapatacağınız zaman olurya peşin ödediğiniz sigorta parasını almak zor olabilir ... Kesinlikle faizsiz denen bankalardan almayın. Faizler düştüğünde bu kurumlar borcu tekrar yapılandıramıyorlar ...Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olayım. Olaya vakıfım ve yeni kredi çektim ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN