-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesela bir konuda yardıma ihtiyaç duydum araştırma yaptım , bir siteye girdim ve aradığım şeyi buldum, işimi hallettikten sonra o sitede bulunan reklamlara bilerek tıklarım genelde. Sonuçta burada bir emek var ve benimde işim görüldüğü için o emeğe bu şekilde karşılık vermek isterim. Bu basit bir takıntı da olabilir belkide :) Sizde de var mı böyle bir şey :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ahaha aynı ben emegin oldugunu hissettiğim sitelerde yapıyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
reklam verenin suçu ne? açılan sayfadaki ürün ilginizi çekmiyorsa tıklamak ve sayfaya bakmadan çıkmak reklam verene zararlı. çok dolaylı yoldan tıklanma başına ücretlerin de uzun vadede azalmasına neden olacaktır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Reklamverenin emeği ne olacak :-) Adam işine yarayacak kişilerin reklamını tıklamasını ister.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam vereni savunan arkadaşlara aynen katılıyorum.
Eger yardımseverlik konusunda ciddiyseniz, yapabileceğiniz 2 alternatif var.
1. Size faydası dokunan yazıyla ilgili kendi sitenizde bir yazı yazar, o sayfaya link verirsiniz.
2. Sayfaya yorum yapar teşekkür edersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla o kadar ince düşünmemiştim ancak reklam verenler genelde köklü büyük şirket ve firmalar oluyor onların kaybettiği 1-2 kuruş onları çökertmez sayemizde zaten kat kat kazanıyorlar. Yaptığım iyilik mi daha ağır gelir yoksa kötülük mü orasını artık herkes kendine göre düşünsün :)
Ek Olarak: Valla kendimi bir an suçlu hissettim sanki normalde tıklayanların %100 faydalıymış gibi. Tıklayanların bir kısmı yanlışıkla tıklıyor, çoğu kesim de dikkatini çektiği için tıklıyor. Tıklayıp alışveriş yapan yada reklam verene fayda sağlayan çok az bir kitle var. Ben bunu her gün 1000 tane siteye yapmıyorum. Nadir bazen işim görüldüğü zaman sitesine tıklıyorum.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Maliyet hesaplanırken işçi+hammadde+vergi+reklam geliri , vs vs= satış fiyatı şeklinde hesaplanıyor haksız yere tıklama maliyeti arttırır ve buda size ek ücret olarak geri döner.
Belki yen bir işe kalkışan kişi reklam verip geri dönüşü olmayınca projesini yarım bırakmak zorunda kalabillir.
Yada gerçekten alıcısına ulaşmasına engel olabilirsiniz?
Ben uygulama reklamı vermeyi düşünüyorken sizin gibilerini görünce inanın verme isteğim kaçıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de eğer gerçekten yararlanmışsam ve o anda büyük bir firmanın reklamı varsa tıklıyorum, yoksa sayfa yeniliyorum bir kaç kere, çıkmazsa şansına küssün.