-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Domain bilgileri aşağıdaki gibidir.
Domain Adı:
Muzik365 - com (slogan: 365 gün müzik )
Kayıt Bitiş Tarihi: 21.08.2017
Kayıt Firması: Guzel.net.tr
Transfer Ücreti: Firma içi Ücretsiz,firma dışı alıcıya aittir.
Min Fiyat:
50 TL
Başlangıç Fiyat:
50 TL
Satış Süresi Bitiş Tarihi: Son teklif + 24 Saat
Minimum Artış:
5 TL
Hemen Al: 150 TL
Not: Müzik sitesi açmak isteyenler için sloganı ile beraber hazır iyi bir domaindir.Müzik sektörünü düşünenlerin kesinlikle değerlendirmesini öneririm.Fiyat ihale usulü olduğu için gayet uygun tutulmuştur.Alan adının herhangi bir sıkıntısı yoktur.Herkese bol kazançlar dilerim
Multi Konu
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
ahhh ahhh ne güzel domainler ne fiyatlara gidiyor gene ilgilenen yok valla üzülüyorum iyi satışlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
aktuelsöylesi maalesef en sağlam alan adları 3 kuruş paraya gidiyor ve buna rağmen bazı kişiler hâlen beğenmiyorlar fiyatı. İnsanlara bedavaya verdiğimiz alan adlarını bile beğendiremiyoruz, al-kur işin görülsün acemeliğini atarsın diye alan adı beğendiremiyoruz. Uzantılarının .net - .org olmasına rağmen.
Kimse kusura bakmasın ama piyasa maymun içtaklı oldu. Bir alan adını alan kişi/ler zannediyorlar ki en sağlam adı bende en iyi proje bende zannediyorlar. Çok kötü bir duruma doğru yol alıyoruz maalesef. Bu durumdan bende, sende, bizde, sizde vs. kimse memnun değil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
aktuelsöylesi Teşekkür ederim hocam.Sektör bu şekilde ben artık düzeleceğini zannetmiyorum onun için Türkçe domainleri ugun fiyatlara satmaya karar verdim.Yabancı domainlere yöneliyorum
tevfikaktunc Herkesin ürünü kendi için çok değerli hocam ancak burda objektif düşünme çok önemli biz de bunu yapamadığımız için sektörün durumu bu şekilde.Sadece domain sektörü için değil genel olarak internet sektöründe bu sıkıntılar mevcut.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri