Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Selamün aleyküm,
Arkadaşlar kendimi geliştirebilmek adına İngilizce öğrenmek istiyorum.
Hem üniversite kariyerimi daha iyi şekilde tamamlayabilmek hemde başarılı bir iş kariyerine sahip olabilmek için.
Ancak şuan kurslara verebilecek param yok internetten eğitim seti tarzı şeyler alabilirim çok fazla olmadığı sürece (0-250 TL) acaba önerebileceğiniz bir yer var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Su AVM lerin kenarinda kosesinde bulunan konusma yerleri var, pratik yapmak icin fena durmuyor. Bir deneyebilirsin.
Internet uzerinden kullandigim, faydasini gordugum ama ispanyolca gerek olmadigindan ilerleme kaydetmedigim babbel.com var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bunların yanında ek olarak yabancı dizi izleyerek de ingilizceni gelistirebilirsin. Alt yazıli olarak başla zamanla alt yaziya bakmamaya baslayacaksin en son ingilizce olarak izlemeye basladığında kıvama gelmiş olursun. Çok etkisi var tavsiye ederim. Kısa zamanda etkisi olmaz ama uzun vadeli etkisi sağlam.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu ara moda mı bilmiyorum ama meslek kategorisine bakarak laf koyma sanatı diye bir şey çıktı sanırım :) Ancak eğer çevrenizde web programlama ile uğraşan varsa o kişinin İngilizcesine bir bakın. Ayrıca bir kişi sadece tek nitelikte değildir. Bilgisayardan anlayan elektrikten anlamaz diye bir kaide konulamaz diye düşünüyorum :)
Ayrıca İngilizce hazırlık okudum veya hala İngilizce görmekteyim. Paylaşımlarıma bakarsanız kalite koklayabilirsiniz :) Benim oluşturduğum web site pratik yapmaya değil konu anlatımına yönelik. Bu ikisi karıştırılmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-