Papiko
Üşenme,Erteleme,Vazgeçme!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Uzun süredir adnow reklamlarını yayınlıyorum, destek mesajı yazınca geri dönüşüm gün içerisinde oldu hep ödeme konusunda da bir problem yaşamadım hiç, ama ödemeler çok geç geliyor 10 gün kadar sürüyor 22.11.2016 ödeme talebi oluşturdum, beklemedeyim halen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
aman derim epayments yöntemini seçmenizi istiyorlar 30 dolar kart ücreti ödemeniz gerekiyor parayıda çekmeniz için epayment ten de kart 3 haftada geliyor size
vede o 30 doları size iade edeceklerini söyleyebilirler siz aldanmayın 30 doları verir epaymente üye olursunuz sonra bi nedende dolayı hesabınız askıya alınır reklamınız duraklatlır yok efendim geri dönüş olmuyor derler 30 dolarınız yanmasın bi kaçkişi yandı siz yanmayın diye söylüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@adnow 5 kere yazdım cevap alamadım konvertasyon olmadığı için reklam gösterimi durduruldu ve 200 dolara yakın param geri ödenmemek koşulu ile silindi tamam dedim belki benim ziyaretçilerim ürün almıyor geri dönüşüm olmayabilir ama o ne acımasızlık siz kartı alın 30 dolar ödeyin ilk ödemenizde size 30 dolar fazla yatacak dediniz ve ertesi gün hesabım geri dönüş olmadıgı için durduruldu sadece istediğim 30 dolar idi haksızlık kalksın diye ama yapmadınız burdanda yayınlayabilirim yazışmalarımızı ama sizin için kötü bir imaj olur ?