-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar site güvenliği açısından cloudflare kullanıyorum. Cloudflarenin siteye yansıdığı ip ve dns ler siteyi olumsuz yönde etkiler mi ?
Bazı kişilerin iddalarına göre cloudflareyi (ücretsiz) olarak kullananların siteleri spama girermiş 18+ sitelerle aynı ipde barındığı için temiz ve özgün bir site risk altına giriyormuş sizce bu söylenti doğrumu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet siralamada dusus oluyor
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hurafe bunlar :)
cloudflare ücretsiz sürümünün tek farkı bazı özellikler kısıtlı o kadar element uydurmayın yok düşüyor yok çıkıyor diye .
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet hatta kullanma sebebim sunucu yanit suresini kisaltmasiydi fakat hitlerimde ve bazi kelimelerimde dusus oldu bende arastirinca bircok kisi ayni dumdan muzdarip oldugunu gordum ve cloudflareyi devredisi yaptim suan kullanmiyorum ve normale dondu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Peki o zaman cloudflareyi bıraktıktan sonra aynı seviyeye gelmesini nasıl açıklıyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sıralamaya etki etmez. 2 yıldır kullanıyorum, anahtar kelimelerde ilk sıradayım. Evet, tek zararı DNS'ler yutdışına yönlendirildiği için sayfa açılış hızı az da olsa yükselir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
soruma tam yanıt alamasam da yorumları okudum
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
CDN mantığı kullanıcıya en yakındaki sunucudan verileri göndermektir. Örneğin İngiltere konumlu bir sunucunuz olduğunu varsayın. CDN kullandığınız takdirde ABD'den sitenize bir ziyaret olduğunda CDN sayesinde kullanıcı bu verileri CDN şirketinin ABD üzerindeki sunucularından indirir. Yani işlem hızlanır. Ama Türkçe içerikli bir siteniz varsa bu durum işe yaramıyor. Zira büyük olasılıkla ziyaretçilerinizin çoğu zaten Türkiye konumlu olacağı için en hızlı bağlantıyı Türkiye üzerindeki bir sunucudan sağlayacaktır. Oysa Cloudflare'in Türkiye'de bir veri merkezi yok. Bu nedenle bağlantıya İngiltere ya da ABD gibi sunuculardan başlanacağı için açılış hızınız doğal olarak yükselir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin