Merhabalar,
Aliexpressten yaptığım bir sipariş öyküsünü anlatacağım.
Bu 11.11 çılğından bende istifade edip Time Zone adlı satıcıdan saat siparişi verdim. Sağolsun satıcı da çok ilgilendi. 2 gün tedarik ve 12 gün kargo ulaşım süresi olup toplam 14 günde elime ulaştı. Saatleri inceledim gayet hoş güzel. Sonra da siparişi doğruladım.
Saatin birini koluma taktım 1 saat kadar sonra saate bakayım dedim saatin saniyesi düşmüş (mekanizmadan çıkmış) kendi kendine dönüyor. Sonra bunu satıcıya mesaj olarak bildirdim. Peşinden de resmini çekip yolladım. Resimden bir şey anlamadıklarını video çekip e-posta ile yollamamı istedi ardından videoyu çekip yolladım. Daha sonra bu durum için özür dilediler ve bunu telafi edeceklerini dile getirdiler. Bir kaç saat sonra yeni bir mesaj geldi, arızalı saati tekrar göndereceklerini, elimdeki saati de kargo ücretini ödememek için bende kalabileceğini dile getirdiler ve benden onay için cevap beklediler. Bende saati istediğimi dile getirdim. Benim için yeni bir sipariş hazırladıklarını takip kodunu 24 ila 48 saat içinde göndereceğini belirttiler, teşekkür edip konuyu kapattık. Bu gün tekrar mesaj geldi ve takip kodunu yolladılar. (Bu yazışma 28.11.2016-01-12.2016 tarihleri arasında geçmektedir.)
Bizim satıcılardan daha dürüst ve ahlaklı ticaret yapıyorlar. Ciddi manada takdir ettim. N11 de yaşadığım sıkıntılardan sonra inanın beklediğim bir gelişme değildi yukarıda yazdıklarım. Bu mağazadan gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.
Mağaza Adresi: https://timezone.tr.aliexpress.com/store/217199
Aldığım saatler;
Shark Sport Watch SH446
Shark Sport Watch SH494 - Bozuk olan saat bu.