-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba wmaraci sakinleri;
Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Hanfendinin biri bana pembe çikolata bulur musun bana dedi :D ben de bulurum dedim. İnternette biraz araştırma yaptım ama net bi sonuca ulaşamadım. Bu konuda tecrübe veya gözüne falan çarpan bi hocam varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
pastahaneye git söyle yapsınlar gıda boyası koyup yada bulabilirsen pembe gıda boyası al sutlu çikolata erit ardından gıda boyasını ekle sonrada metal şekilli kalıplar var dök olsun bitsin
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Eğer direkt hazır almak istiyorum dersen Instagram üzerinden araştırma yapıp sipariş verebilirsin, pastaların çikolataların her rengini hazırlıyorlar neredeyse bazı sayfalar. Onlar üzerindende bir şeyler düşünebilirsiniz hocam. ama diğer türlü arkadaşında dediği gibi gıda boyası tarzı yöntemlerle de yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
al bir miktar beyaz çikolata erit sıcak suya koyduğun bir kabın içinde. direk ateşe koyma hiç bir şey içinde. suyu tencereye koy kaynasın çikolata kabını da suyun içine koy içine de çilek rendele bezle süz çekirdeklerini ayır yani. karıştır yeniden şekil vericilerle şekil ver dolapta az beklet. şekil vericileri pasta malzemecilerinde bulursun.