-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...
İnternet üzerinden canlı radyo yayını yapmak istiyorum,böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? İş scriptte mi bitiyor yoksa buna özel bir hosting mi almalıyım?
Bir websitem olacak ve site üzerinden canlı yayın yapacağım,görüntü olmayacak dediğim gibi radyo misali sadece sesim gelecek.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi akşamlar bunu yapmanız çok kolay :)
https://www.shoutcast.com/ veya flatcast i bi araştırmanızı tavsiye ederim. Ben daha önce flat kullandım bir zorluğu yok herşeyi onlar veriyor siz sadece alan adı almalısınız veya sup domain. Hem flat üstünden hemde siteniz üstünden yayın yapabilirsiniz sonra.
1 kişi bu mesajı beğendi.
post işleri,wp smf kurulumları ve eklentileri,harici harddisk dolumu işleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vds alıp buna shoutcast server kuracaksınız olay bundan ibaret bazı yardımcı programlarlada yayınınızı yaparsınız. auto dj vb. gibi özellikler zaten mevcut. yapamazsanız yardımcı olurum. 1 gb ramli windows server işinizi görecektir dinleyici kitleniz fazla değilse
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
caemi
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
Dostum bu işle uzun yıllar boyunca uğraştım, zevkli bir iş, güzel bir iş :) Sana iki program önereceğim ikisini de araştır... Bu programlarla özel radyo kurabilirsin. Radyo hosting alman ve gerekli bilgileri programa girip start vermen yeterli olacaktır :) Ayrıca Radyo Host alırsan, Auto DJ gibi özelliklerle sen yayında olmasan bile müzik çalmaya devam eder yani 7/24 müzik... Neyse, programların adı ; "RADİO BOSS" ve "SAM"
Sağlıcakla Kal
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
OnlygoodmeRadyo hosting satışı yapan yerler ile görüşebilirsiniz. Aylık ödemeli radyo host alabilirsiniz. Veya kendiniz için bir vps alarak içerisine shoutcast kurdurabilirsiniz. Her iki durumda da yayın yapabilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39