10.000 Türk & Aktif Instagram Takipçi [COLOR="SeaGreen"]100 TL - Aldığınızın %10'u Hediye - Düşmeye Karşı Telafi Gönderimi ve BOL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
[/COLOR]
- İşlemlerinizde kesinlikle şifre talep etmiyoruz. Sadece kullanıcı adınızı vermeniz yeterli. işlem sırasında profilinizin açık durumda olması gereklidir.
- Takipçiler %100 Türk ve organiktir. İçeriklerinde etkileşim sağlayacaklardır. Gerçek kişiler oldukları için düşmeler yaşanabilir ancak buna karşın fazladan gönderimi sağlıyoruz.
- İşlemleriniz en kısa süre içerisinde gerçekleştirilir.
- Özellikle işletme ve ticari hesaplar için kaçınılmayacak bir fırsat olacaktır.
SADECE WHATSAPP : 0531 472 21 62
ÖNEMLİ BİLGİLER
* HIZLI İLETİŞİM İÇİN HER ZAMAN MAİL YA DA SKYPE KULLANMANIZI ÖNERİRİM!
sosyotrolog@gmail.com
ÖDEME KANALLARI
Garanti Bankası - İş Bankası - Kuveyt Türk Bankası ve ya Finansbank Enpara
MAİL YA DA SKYPE: sosyotrolog@gmail.com
DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZDEN GÜZEL YORUMLAR
Arkadaşın hizmetinden faydalandım. Sağ olsun kazandırdığı izlenime göre düşüncem amacı para olan sadece satış yapıp para kazanan biri olmadığı yönünde oldu. Hem kendi sunduğu takipçi hizmeti için hem de diğer farklı alakalı / alakasız sorularım ile cevap verdi. Sohbeti, ve saygısı da güzel :)
Düşünüp tereddüt eden varsa çekinmeden arkadaşla iş yapabilir diyorum ve tam esnaf olacak adam diyerek konuyu noktalıyorum.
seckinsahin adlı üyeden alıntı
Ben tekrar yazmak istedim, gerçekten işinde çok iyi bir arkadaş.Takipçileri hemen gönderiyor ve düştüğünde telafi ediyor.Daha önce çok Türk aktif takipçi aldığım arkadaşlar olmuştu.Maalesef bazıları Türk bot takipçi göndermişti, bazıları ise kotam doldu deyip parça parça göndererek günlerce beni oyalamıştı.O nedenle takipçi aldığınız kişilerin referanslarına mutlaka bakın.
Bu arkadaş için ben referans oluyorum.İncelemek isteyenlere örnek olarak takipçi aldığım profilimin ismini pm'den gönderebilirim
masteryodax adlı üyeden alıntı
arkadaşla iş yapıldıişlem çok hızlı ve temiz birşekilde bitirildi
tavsiyemdir
TheAnalyzer adlı üyeden alıntı
Ödeme geçildi. Hizmet bekleniyor.Edit: Gayet ilgili ve telafi odaklı.
#instagram #instagramtakipçi #instatakipçi