60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
E-Ticaret Paketlerinde Alt Limit Kesinlik 750 TL olmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
indirim yapıcak olduktan sonra özel mesajlada yapar. Alan mutlu veren mutlu ise sorun yok gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bence bu ankete sadece alıcılar oy kullanmalı alt limit olayı tamamen saçma birisi 100 kar ediyor birinin ihtiyacı var 50 kar ediyor.
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Profesörü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
103, (%100)
Kesinlikle olmamalı eğer öyle birşey olursa burdaki ticaret yavaşlıyacaktır. İşi bilen arkadaşların çoğu yoğun oluyor ve işler sürekli yarım kalıyor gününde teslim edilmiyor v.s Ama burda ben bir çok öğrenci ile iş yapıyorum çocuklar tecrübeli olmasada iş öğreniyorlar buda şu demektir sektöre yeni insanlar kazandırıyoruz. Ben kesinlikle olmaması tarafındayım sonuçta burası bir vergi kurumu değil serbest piyasa ve işi yapabilen herkez kazanmalı aynı zamandada biraz rekabetde olmalı rekabetin olmadığı bir yerde asla başarı sağlanmaz.
Örneğin makale konusunda bizler zaten çok iyi yazan adama çok iyi para veriyoruz. Çok iyi yazmayanada az para veriyoruz Bu yapılacak kural İşi bilmeyen adamların bir anda çok kazanması demek olucak . Bu adamlar bu kadar kazanırsada asla iyi bir hizmet veremiycek uzmanlaşamıycak Nedenmi? Forumda kural var bu adam zaten her şekilde alt limiti kazanacak ve işi öğrenmek için çabalamıyacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster, Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Backlink tanıtım yazısı gibi paketlerde gördüğüm kadarıyla sektöre yeni giren üyelerin piyasayı öldürme konusunda üstlerine yok yeri geliyor 1 siteyi 10bin liraya alıyoruz emek ediyoruz ilgileniyoruz 15 20 liradan fazla tanıtım satamıyorum 30 40dan üste link satamıyoruz adam piyasayı düşüren kişileri tercih ediyor. İşi bilenler mecburi fiyat düşürüyor oysa alt limit olsa ki bu limitten kastımız da tabiki alıcıları zorlamayacak derecede olmalı bu konuda herkes hemfikirdir eminim, işler çok daha seri ve herkesin kazanacağı şekilde devam eder. Yeni üyelerin önünü kesmek demeyelim buna daha çok yeni arkadaşlarımıza fiyat konusunda rekabetin sınırı gösterelim demek daha doğru olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Bence de bir alt limit olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Satıcılar evet
Alıcılar hayır diyecek :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Media
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%81)
***da bazı sosyal medya katagorilerde rasgele fiyat belirlemeleri oldu ve bu asıl bu işi yapan kişileri etkileyip yeni yeni aracıların doğmasına sebep oldu, foruma gelen kişi bu işi asıl yapan yerine aracılara fazladan para ödemesi sizce ne kadar mantıklı ? örnek vermek gerekirse 1.5 yıl *** da youtube katagorisinde izlenme sattım moderatörlere dahi saatım fakat alt limit okadar yüksekki aracılar bu işi ben yapıyorum diye girip bir sürü dolandırma durumları oldu olmayada devam ediyor, şahsen fiyatlar piyasaya uygun sekilde olucaksa olur fakar o katagoritden bilgisi olmayan kişilerin söylüyeceği fiyatlar ile olucaksa ozaman katagorinin ölümüne sebep olucaktır.
Not : 3 tl den sattığım ürünü 5 tl alt limit belirlediler, piyasası 3 olan ürünü 5 liradan satmak hem satıcıya hem alıcıya zarar, toplumun alım gucunu kısıyor.