Merhaba.
Tasarım blogu projesi olan Uygunn.com artık açılıyor. Tasarımcı adayı olan birçok arkadaşı düşünerek hazırladığımız bu blog sayesinde web
tasarım ve grafik konusunda adım adım ilerleyeceksiniz.
Uygunn.com Nedir? Uygunn.com tasarımcı olmak isteyenler veya tasarımcıların işine yarayacak bir blog,
web tasarım ve grafik konularında özgün yazıların yazıldığı ve paylaşımların yapıldığı bir ortam, bir rehber ve önemli bir kaynaktır.
Amacımız Tasarımcı olmak isteyen kişilerin ihtiyaç duydukları ve bulamadıkları birçok kaynak, materyal ya da bilgi var. Tüm bunlara ulaşabilecekleri site sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Uygunn da bu yolda ilerleyecek ve okurlarına kaliteli içerik sunacak bir blog, aradığınızı rahatça bulabileceğiniz ve kaliteli bilgiye ulaşacağınız bir adres. Uygunn’da okuyacağınız her yeni yazıda bir adım daha gelişme kaydedecek ve iyi bir tasarımcı olma amacınızı gerçekleştirebileceksiniz. Amacımız tasarımcı adaylarına yol göstermek, bir şeyler katmak, öğretmek ve elimizdekileri onlarla paylaşabilmek.
İçerik Bu blogda sadece bizim yazdığımız, özgün ve kaliteli yazıları okuyabileceksiniz.
Daha iyi tasarım yapmanız için hazırlayacağımız özel dersler, size rehber olacak tasarım makaleleri, ilham alabileceğiniz grafik ve tasarımlar, sizlerle paylaşacağımız PSD materyaller ve her türlü kaynak Uygunn’un içeriği arasında.
Orjinal yazı:
http://uygunn.com/tasarim-blogu-acildiOrjinal yazının içinde bedava psd dizi teması da sizleri bekliyor