Emreby
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
2 adet domain regleyeceğim. Stratoda indirim var. Daha önce Strato'yu kullananların düşüncesini öğrenebilir miyim? Kullanma diyenlerin önerdiği firma hangileri?
Herkese çok teşekkür ediyorum. Strato'dan vazgeçtim. Türk firmaların birinden regleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geç destek veriyorlar, fiyatları uygun, domain alırsan ns yönlendirmesi karışık. başka sorun varsa sorabilirsin ama kullandığım en hızlı hosting ve vps
Ek Olarak: domain ns kaydı a kaydıyla aşılıyor, yani sorunun çözümüde var bence 1and1 d en al orda öyle bir sorun yok 1.17$ orda da
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ediyorum.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ben kullandım ns yönlendirmesi arkadaşın da dediği gibi çok ama çok karışık. Destek 0 desem yeridir tam 2 hafta destek mesajı bekledim. Eğer benim vaktim bol diyorsanız çalışın yoksa türk firmalarından bir tanesine 30 tl verip te kayıt olmadığınıza çok üzülürsünüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Birkaç domain aldım bir problem yaşamadım, ta ki o en son ki satın aldığım domain'de kartımdan 26 liralık bir tutar çekene kadar. Mail atmam söylenmişti gerekli maili ve destek talebini oluşturdum tarafıma iade edileceği belirtildi. Fakat ortalama 2 ay oldu ve ne gelen ne giden var :) Yanlış anlaşılmasın 26 lira cüzi bir rakam, rakamla bir derdim yok fakat orada gösterilen fiyatla çelişkide olması beni şüpheye düşürdü buda tekrar orayla iş yapmamam konusunda beni uyarıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Donanım Haber'de bir röportaj vardı bunlarla. Firma CEO'sunu şaşırtan, alan adını bunlardan alanların barındırma hizmetini başkalarından almaya çalışmasıymış. Diğer ülkelerde böyle bir şey olmadığından adamların aklına alan adını başka bir hosting şirketine yöneltme işi hiç gelmemiş. Zaten kullananların çoğunun şikayetçi olduğu durum da bu. Alan adını buradan alırsan barındırma hizmetini de mecburen bunlardan alacaksın. Değişti mi bu durum bilmiyorum ama bana çok saçma gelmişti. Müşteri hizmetlerinden memnun olan neredeyse yok gibi. Yani bir sorun çıkarsa tek başına kalman büyük olasılık
Ne ekersen onu biçersin
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bir aralar yoğunca şikayetini görmüştüm biraz daha verip bilindik firmalardan alın
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
CodeR
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum Dışı İletişim İçin Mail - Skype: mehmetvarisli42@gmail.com
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ya bunların bir maili vardır tam komediydi ns yönlendirmeyi ilk defa bu kadar yoğun Türkler istemiş. Şaka mı abi :D