-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar wp temamı değiştirmeık istiyorum sizce sıralamam ne duruma gelir tecrübe eden bi arkadaş var mı aranızda ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kesinlikle etki edecektir. ancak bu olumlu mu yoksa olumsuz yönde mi olur onu temanın sahip oldugu kriterler belirler
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Ekoc29
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıralaman düşebilir benim düşmüştü
Gramen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenizin bütün alanlarda istatistiğini almanız gerekiyor. Sayfa hızından, favicon'a; alt etiket olmayan sayısından tutunda sitemap'te hangisine öncelik verdiğinize kadar... Gelecek olan temada aynılarını birebir oturtursanız elbette dalgalanırsınız ancak kesinlikle en kötü eski yerinize gelirsiniz hatta temanızın kodlarına göre daha iyi de olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tema değiştirirken çok dikkatli olun sıralamanızı aşırı şekilde olumsuz yönde etkiliyor. Size tavsiyem sitenizi öncelikle bakım moduna alın temanızı yükleyin. En çok sıkıntı çekeceğiniz nokta resim boyutlandırma noktasıdır. Google Speed Testinde sitem 90-95 puan alırken bu resim boyutlandırması yüzünden 65-70 puan arasına düştü.
Forumda bana bir arkadaş önermişti wordpress ncode eklentisini kullanmanızı öneririm bu eklenti resimlerinizi boyutlandırmanıza yarıyor. Bunun yanına birde regenerate thumblains eklentisini kurup resim olayını halledebilirsin.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame