gr3g0r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle ustune alınma da
1) Site ismi saçma.
2) Eğer özgün içerik falan olacaksa sitenin alan adına uygun olması gerekmektedir.
Benim projem ve alan adı on numara fakat yazar 1 tanr çıktı. Projenizi "bismillahirahmanirrahim" diyerek yola çıkın ve çıktığınız yolda kesin cevaplar verin. Asla vazgeçmeyin bir arkadaş kurdu fakat sizin öğrenmeniz daha doğru olur çünkü o arkadaş, siz istediğinizde girip yardımcı olmayabilir veya size yardım edemeyebilir onunda zamanı olmaz. Toparlamak gerekirse insanlar konu okumak ister fakat daha aktif trendler bulursanız hit alırsınız.
Ek Olarak: Hocam ek olarak tavsiyelerim var: seo almayın backlink alın, description vb. Kelimeleri kendiniz bulun(Google da arama istatistiklerine bakıp en az ve spam yemeyen kelimeyi kullanabilirsiniz), başlıklar biraz değişik olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İsim ve İçeriklerin güzel ancak kullandığın tema gerçek çok kötü daha modern bir tema tercih etmelisin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para kazanma ile binlerce makale var ve bu makaleler oldukça uzun ama çıkmayan bir yol gibi,
Siz alan adını bir kere almıssınız eğer yazmak istiyorsanız "para kazanma" konuları, ziyaretçileri kendinize çekmeniz lazım daha gerçekçi daha açıklayıcı daha okunaklı ve ziyaretçilerin yazılarınızı okuduktan sonra kafalarında pürüz kalmamaları lazım.
Önerilerim
Temayı değiştirin,
Sayfayı az da olsa büyütün,
Yazıları 'da güzelleştirin ve büyütün.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Makaleler özgün kopyala yapıştır yapmadım. Zaten makale yazarıyım özgün içeriğin önemini biliyorum. Her gün yazıyorum anahtar kelime seçimlerim doğru mu bilmiyorum. Mobil uyumlu hızlı bir tema almalıymışım seo için dediler. seo uyumlu tema var mı bilmiyorum. Sizce ücretli tema mı ücretsiz mi arada çok fark var mı?