lostyazilim
tr.link

Tamamen Farklı Projemiz Hayata Geçti.Yararlanmaya Başlayabilirsiniz.

17 Mesajlar 2.328 Okunma
acebozum
tr.link

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Ne tür içerikte yoğunlaşmayı düşünüyorsunuz hocam ?

Hayırlı olsun bu arada..

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
elektronikssl
webimgo

markarehber markarehber Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** İ**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 47 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun bu proje ilgi çekebilir herkes için bu teklifi yapmıyorum sitemizde bir konu açarak bu sitenin tanıtımını yapar mısınız?

http://www.tryorum.com/forum/forumdisplay.php?f=44

DenizCaglar DenizCaglar Danışman & Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webtasarım&Yazılım geliştirme&
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)

Furkan adlı üyeden alıntı

Siteniz çok güzel fakat " Lütfen soru sormak için giriş yapınız veya kayıt olunuz. " bu tamamen yanlış hocam.

Bir sorunu olan kişi zaten sıkıntılı zaman geçiriyordur. Üyelik sistemi eli bu sıkıntı genelde kat kat artıyor. Anonim olarak sorma kesinlikle olmalıdır. Soru soracaktım fakat vazgeçtim. Önemli olan kullanıcı sayınız değil size sorulan soru. Birçok sitede bu özellik var.

Tabi ki üyelerin ayrı bir özelliği olmalı fakat bu soru sormak için üye olmak yanlış görüyorum. Örneğin çözüm içerisinde link varsa bunu sadece üyeler görsün.

Demek istediğimi az çok anlamışsınızdır, başarılar.

Anlıyorum Sizi Haklısınız kullanıcılar tarafından bakarsak.Fakat üyelik uzun süreçli değil.20 Saniye sürüyor.Mail onayı yok.Burada ücretsiz bir destek sağlıyorsak istatistik toplamamız gerekiyor bunun içinde organik üye lazım.Yoksa ne kadar sürdürebiliriz bu işi ? Birde buranın soru ile doldurma düşüncesi içinde değilde bir rotam yaratma peşindeyiz. O Yüzden insanlar soru soracaksa üye olup destek olmalı.Buda bizim açımızdan bakış.Ama fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler

Ek Olarak:

tirtiltasarim adlı üyeden alıntı

Furkana katılmakla beraber, ziyaretçi soruyu sorarken uygun başlıklar, yani daha önce sorulmuşsa v.s. otomatik olarak ekrana gelmelidir.

Hayırlı olsun güzel bir proje olmuş tutmasını dilerim.

Ayrıca kullanıcılar başlığı yerine uzmanlar başlığı daha yerinde olacaktır.

Orada üyelerin tamamı görünecek.Sağ tarafta uzmanlar ayrı görünecek.Benzer soru durumunda 5 tane öneri sunmakta o özellik an itibari ile aktif edildi.Önerinizi dikkate aldım. Üye konusunda furkan arkadaşımıza cevabını kendi açımızdan yaptım.Görüşleriniz için teşekkür ederim

Ek Olarak:

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Ne tür içerikte yoğunlaşmayı düşünüyorsunuz hocam ?

Hayırlı olsun bu arada..

Sınır olmayacak olayı geniş bir kategoriye yayacağız.Uzman kişiler ile anlaşmaya başlıyorum.Ne kadar çok bir şey üzerinde iyi derecede bilgi sahibi kişi olursa o kadar genişleyecek.

Teşekkür ederim.Aramıza katılmanız dileğiyle

Ek Olarak:

markarehber adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun bu proje ilgi çekebilir herkes için bu teklifi yapmıyorum sitemizde bir konu açarak bu sitenin tanıtımını yapar mısınız?

http://www.tryorum.com/forum/forumdisplay.php?f=44

Teşekkür ederim hocam tanıtım filmi hazırlanıyor. Birde güzel bir yazı hazırlayıp koyayım.Teşekkür ederim desteğinizden dolayı

systemkruger systemkruger WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
site on numara olmuş hocam başarılar. ayrıca üye de oldum. yerimi şimdiden rezerve edeyim. bu proje gerekli reklam yapılırsa kesinlikle tutar hocam.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)

systemkruger adlı üyeden alıntı

site on numara olmuş hocam başarılar. ayrıca üye de oldum. yerimi şimdiden rezerve edeyim. bu proje gerekli reklam yapılırsa kesinlikle tutar hocam.

Tesekkur ederim 16 sında 1000 tllik reklam donmeye basliyacak.suan yazilimcimizi bulduk. Sistem gorsel olarak dahada iyi olacak. Yeni ozellikler geliyor.desteginiz icin cok tesekkur ederim .
systemkruger

kişi bu mesajı beğendi.

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Size şunu sormak isterim diğer soru cevap sitelerinden farkinizin ne olduğunu okuyup anladım peki bunu Google gibi arama motorlarına nasıl anlatabilirsiniZ. Google sizin diğerlerinden farklı olduğunuzu nasıl anlar?

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)

dnaz adlı üyeden alıntı

Size şunu sormak isterim diğer soru cevap sitelerinden farkinizin ne olduğunu okuyup anladım peki bunu Google gibi arama motorlarına nasıl anlatabilirsiniZ. Google sizin diğerlerinden farklı olduğunuzu nasıl anlar?

sıralamaya çıkmakta sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama önemsediğimiz şey isimden girilmesi.Yani reklamlar ile akılda kalmak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al