Furkan adlı üyeden alıntı
Siteniz çok güzel fakat " Lütfen soru sormak için giriş yapınız veya kayıt olunuz. " bu tamamen yanlış hocam.
Bir sorunu olan kişi zaten sıkıntılı zaman geçiriyordur. Üyelik sistemi eli bu sıkıntı genelde kat kat artıyor. Anonim olarak sorma kesinlikle olmalıdır. Soru soracaktım fakat vazgeçtim. Önemli olan kullanıcı sayınız değil size sorulan soru. Birçok sitede bu özellik var.
Tabi ki üyelerin ayrı bir özelliği olmalı fakat bu soru sormak için üye olmak yanlış görüyorum. Örneğin çözüm içerisinde link varsa bunu sadece üyeler görsün.
Demek istediğimi az çok anlamışsınızdır, başarılar.
Anlıyorum Sizi Haklısınız kullanıcılar tarafından bakarsak.Fakat üyelik uzun süreçli değil.20 Saniye sürüyor.Mail onayı yok.Burada ücretsiz bir destek sağlıyorsak istatistik toplamamız gerekiyor bunun içinde organik üye lazım.Yoksa ne kadar sürdürebiliriz bu işi ? Birde buranın soru ile doldurma düşüncesi içinde değilde bir rotam yaratma peşindeyiz. O Yüzden insanlar soru soracaksa üye olup destek olmalı.Buda bizim açımızdan bakış.Ama fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Ek Olarak:
tirtiltasarim adlı üyeden alıntı
Furkana katılmakla beraber, ziyaretçi soruyu sorarken uygun başlıklar, yani daha önce sorulmuşsa v.s. otomatik olarak ekrana gelmelidir.
Hayırlı olsun güzel bir proje olmuş tutmasını dilerim.
Ayrıca kullanıcılar başlığı yerine uzmanlar başlığı daha yerinde olacaktır.
Orada üyelerin tamamı görünecek.Sağ tarafta uzmanlar ayrı görünecek.Benzer soru durumunda 5 tane öneri sunmakta o özellik an itibari ile aktif edildi.Önerinizi dikkate aldım. Üye konusunda furkan arkadaşımıza cevabını kendi açımızdan yaptım.Görüşleriniz için teşekkür ederim
Ek Olarak:
Sınır olmayacak olayı geniş bir kategoriye yayacağız.Uzman kişiler ile anlaşmaya başlıyorum.Ne kadar çok bir şey üzerinde iyi derecede bilgi sahibi kişi olursa o kadar genişleyecek.
Teşekkür ederim.Aramıza katılmanız dileğiyle
Ek Olarak:
Teşekkür ederim hocam tanıtım filmi hazırlanıyor. Birde güzel bir yazı hazırlayıp koyayım.Teşekkür ederim desteğinizden dolayı