-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Forum da bir çok kişinin bu sektörde olduğunu biliyorum. Muhasebeci bir kuzenim kısa bir süre önce bana Çin'den ürün alıp burada satmaya başladığını söyledi. Şuanlık getirdiği ürünler 30-40 adetlik fakat ilerde arttırmayı planlıyor bu nedenle işi e-ticarete dökmeye karar vermiş ve bana danışmış.
Açıkçası bende web sektöründe olmama rağmen e-ticaret sitelerinin vergilendirme ve kuruluş aşamalarını biliyor sayılmam. Size bu konuda danışmak istedim. Şuan bir E-Ticaret sitesi kurdum fakat resmi bir kaydı yok.
Bizim satışa yasal yollardan başlamamız için katetmemiz gereken yolları ve bu yollardan geçerken cebimizden çıkacak olan meblâyı anlatabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yazmaya üşendim açıkçası :) dükkan açarken nasıl vergi kaydı yazar kasa veya fatura işlemi için başvuru yapıyorsanız aynı şekilde başvuru yapacaksınız siteden satış olursa faturası ile ürünü kargolayacaksınız bu kadar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Muhasebeci sizin yerinize her şeyi yapıyor ve yol gösteriyor. Masraflar ise şu şekilde:
350 TL Şahıs şirketi kurulumu
100 TL Muhasebeci ücreti(aylık)
Esnaf Odası Kayıt Yaptırırsanız 700 TL civarı(zorunlu değil ancak kapıda ödeme alabilmek için kargo firmaları istiyor.)
120 TL civarı fatura masrafı
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yeni projeler peşinde