-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba, bilim ve teknoloji üzerine araştırmalarım var. Bunları yazı ve fotoğraf olarak klasörler şeklinde depoladım. Araştırma yapmayı seven biriyim. Merak ettiğim konularda araştırma yapıyor ve bunları depoluyorum. Ne işime yarayacak bilmiyorum. Bazılarınız buna işsizlik diyebilir. Ama bilin ve teknoloji konusunda araştırma yapmak, öğrenmek ve bunları toplamak bana zevk veriyor. Sizden 2 şey isteyeceğim. Aktif bir bilim ve teknoloji forumu biliyorsanız söyler misiniz? Bunu da araştırdım fakat forumlarda hep bir kategori olarak yer verilmiş. Sadece bilim ve teknoloji üzerine aktif bir forum bulamadım. Bir de bu araştırmalarımı nasıl kullanabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güzel bir site kur. Tek tavsiyem bu. En azından forumlarda harcanamaz, kazanca dönüştürebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site için o kadar o kadar da paraya ihtiyacın yok. Domain alsan, forumda hosting sağlayabilecek kişiler bulabilirsin. Veya tamamen ücretsiz istiyorsan Blogger kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Teknik konuluk bir durum yok :) Blogger kuruyorsun ve " Yazı Gönder " butonu ile makalenin başlığı ve içeriğini girip gönder diyorsun. Teknik alanlar ileri ki zamanlarda ihtiyacın olacak ki ozaman da para kazanmaya başlamış olursun. Doğal olarak birilerine yaptırabilecek seviyeye geleceksin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşların dediği gibi fazla bir maddiyat yok. İlla forum kuracağım diye düşünme. Konuları özgün yazabilirim dersen bir domain satın al (25 TL) blogger tabanlı bir site aç. Forum işi gördüğüm kadarıyla eskisi gibi değil. Özgün yazabileceksen topladığın materyallerden, bir web sitesi seni daha fazla mutlu eder.
Ne ekersen onu biçersin