portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yurt dışındaki reklam firmamdan daha önceden Webmoney ile az kesintili yollarla ödememi alıyordum. Bir iki kere direkt banka hesabıma ücreti istediğimde böyle bir sorun olmadı.
Fakat bu seferki işlemde 18 TL'den ayrı olarak tam tamına 40$ kesintiyle para hesabıma geçti.
Enpara ile iletişime geçtiğimde aracı bankalar almış olabilir bu ücreti diyor. Ben böyle bir saçmalık ne gördüm ne duydum buradan o ülkeye kendim gidip parayı elden alsam daha az masraflı olurdu.
Enpara'yı severek kullanırdım fakat bu olaydan sonra sizin de kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
durumu netlendirmeden böyle bir tavsiye vermeniz doğru değil, belki dedikleri gibi banka kesmiş de olabilir kendileri kesmiş de olabilir.
suçu ispatlanana kadar herkes masumdur sonuçta :)
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yurtdışı işlemler için kullanmadım hiç zaten banka kartı olduğundan kredi kartı gibi her yerde kullanamıyoruz fakat para transferlerinde, kullanım ücreti kesmemesi gibi sebeplerden dolayı işimi görüyor şahsen memnunum. Şikayetvar'a bildirebilirsiniz şikayetinizi, belki çözüm yolu bulunur geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla hesabımdan 26TL benden habersiz alışveriş yapılmıştı. Ben yapmadım. Finansbank' ı aradım harcanan 26TL'yi hesabıma aktarmıştı. Bence yurt dışı işlemlerinde bir sıkıntı var
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Enpara ne şekilde bir açıklama yaptı size bu durum için daha detaylı bahsetseniz en azından bir fikir ediniriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Yurtdışından bana gelen reklam firması ödemesinde benden de 80 TL kadar para kesilmişti hocam başka bankaya geçtim yine aynısı oldu size de geçmiş olsun.
Geçmişten geleceğe yazıyor...