-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
" Sitenizi yazın düşüncelerimi öne sereyim " ;)
Tekrardan önce ki konumuzda yorum yapana da, yapmayana da teşekkürler.
Bu sefer sitesini yazmayan kişiler yazsın lütfen,
Konunun "18:00" geçe konuya kilit konulmasını talep ederim.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nakolik http://i.hizliresim.com/bkMW1V.png ilk olarak böyle daha güzel duracaktır. "elm-wrapper " adlı divinize padding-top:20px; css verirseniz güzel duracaktır yukarı yapışık durduğu için kötü gözüküyor. müşteri yorumları ise resimleri ve yazıları büyütün, faviconunuzu daha belirgin hale getirebilirsiniz. Öne çıkan hizmetlerde ki resimleri daha objektif fotoğraf çekin ya da isteyin, seramin ustası döşemesi gibi.
takiplekazanSiteniz güzel durumdadır fakat, faviconunuzu daha koyu bir renk koyabilirsiniz siteler arasında dolasırken kör olarak gözüküyor yani bir sey vermiyor, sitede ki kaybınız iletişim butonu çalışmıyor formunuz yok sanırsam ben ziyaretçi olarak iletişime geçemedim yani, referanslar kısmı, bizi sosyal medyada takip edin, iconlar ortalanmamış,
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
serdarcrSiteniz sıradan diğer film siteleriyle aynı farklı olmaya çalışın siyah renk yerine canlı renkler seçin mesala öyle olursa sizin siteden izlerim aradığım filmleri yani film sitesi diye karanlık olacak diye bir şey yok benim için benim gibi düşenlerde olacaktır. daha düzenli acık renkler daha göze batar ve sevilir, yani diğer film sitelerinizden bir farkınız yok. zaten filmi tam ekran yaparak izliyor bir çok kişi, ya da acık renk yapıp sinema modu kodları ekleyebilirsiniz.
srox3Siteniz genel olarak hoş gözüküyor ama, iletişim sayfasını neden facebook yorum kısmına yönlendiriyorsunuz ? adam belki faceye girmek istemeyecek belki hesabı yok, basit bir form koyun googlenun formları var. şimdi diyebilirsiniz mail adresimiz var belki adam formdan yazmak istiyor mail adersinizi kopyalmak istemiyor, formunuzda ki konu başlıklarını az daha büyütürseniz güzel olacaktır.