-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir çok anahtar kelimede 5,6.sıralarda iken bu aralar garip bir şekilde bir anda 15'e düşüyorum sonra geri 5'inci sıraya geliyorum. bu olay bir kere filan değil sürekli oluyor. buda hit kaybı yaratıyor tabii.
google'ın derdi nedir? yada bu herkeste oluyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
5 yıllık sitemdede sıralama kaybı oluyor yalnız değilsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 aydan beri oynamalar oldu ciddi derecede hit kaybettim fakat bu surecte inatla icerik girmeye devam ettim 15 günden beri siralama oturdu eski yerine. Takilmadan devam et, düzelecektir.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde yıl sonlarına doğru Google'da bu gibi durumlar yaşanıyor. Adamlar boş durmuyor, sürekli algoritma geliştireceğiz diye çalışıyor. Yaptıkları denemeler sitelerin sıralamasını ister istemez etkiliyor. Bu garip durumlar hepimizin sitelerinde yaşanıyor. Mesela az önce Google'da bir arama yaptım. Aramaya yönelik sonuç olmasına rağmen tırıvırı bir sitenin ard arda sıralı tam 8 tane alakasız linkini getirdi ekrana.
Son zamanlarda en sık yaşadığım sorun ise sabah eklediğim link, akşama kalkmış oluyor ve yeniden ekliyorum. Konu ile çok alakasız, içeriği zayıf, 3-5 aylık sitelerin altına düştüğüm durumlarla karşılaşıyorum. Bir an önce Google farkedip durumu düzeltsin diye bekliyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnşallah.. Bu durum insanın moralini bozuyor ve yazma isteğini azaltarak siteden soğutuyor.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"