lostyazilim
tr.link

Hobi sitesi fikir alışverişi

5 Mesajlar 1.245 Okunma
acebozum
tr.link

Lenin Lenin Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tema SATIŞI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
[B]Merhaba ustalarım ben buraya katılalı 2 hafta oldu. Sadece forumu takip ediyorum. Hepiniz benden daha tecrübelisiniz bunun farkında olmakla beraber sitem hakkında sizlerin görüşünü almak istiyorum. Sitem 1 yıllık ama geçen sene Aralık ayında bırakıp yine başladım. Şuan içinde 300 civarı yazı var. Yazıların çoğunu 130 üye arasında ,15-20 üye yazıyor. Sizce üyelerin yazıları ile devam edeyim mi yoksa makaleler satın alarak siteyi daha özgün hale mi getireyim. Herkesin fikrini ve özellikle hobi siteleri olan ustalarımın fikirlerini almak isterim. Herkese fikirleri için şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Eğer üyeler gerçek üye ise tebrik ederim,bırak yazsınlar zaten çığ gibi kendiliğinden büyüyecektir
Lenin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tema SATIŞI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Evet gerçek üye 1 ay boyunca instagramda ter döktüm bu hale geldi. Yazıyorlar fakat düzeltmeleri ve onayı ben yapıyorum. Yazıların kısa olması kötü mü acaba. Bazıları ,80 kelime yazıyor bazıları da 100 kelime üstü yazıyor. Ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Yazıların kısa olması dezavantaj olarak görülsede sende durum farklı olacaktır çünkü hepsi ayrı ağızdan çıkma ,ayrı ip ye sahip ve sitende zaman geçiren kullanıcılar ve bu google gözünde çok değerli, bence almak istediğin makaleler yerine sağlam sitelerden backlink ve kendi sitenle eş sitelerden tanıtım yazıları al. Şimdilik kafi gelecektir. Ha seo cu değilim ama google'ın senin yakaladığın ahenki çok iyi sevdiğinide çok iyi biliyorum
Lenin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tema SATIŞI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Backlink ve tanıtım yazısı fikirleriniz için teşekkür ederim. Zamanınızı aldığım içinde kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar ��

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al