-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bayan arkadaşıma açmış olduğum tarif sitesine dün güncelleştirmeleri falan yapmak için giriş yaptım. Birde analiz yapayım durumu ne diye yandex index'inin sıfır olduğunu gördüm. Sanırım siteyi yandex'e bildirmeyi unuttum.
Birde sitenin sitemap'in olmadığını farkettim gerekli ayarları yaptım yandex'e bildirimde bulundum.
Sitede yaklaşık 400 tarif var ve hepsi özgün, bayan hocam kendi yapıp resimlerini kendi çekiyor. Çekip yüklediği videolarda var. Normalde bu şekilde siteye giren sayısının biraz daha iyi olmasını beklerdim ama ortalama 150 Tekil kullanıcı siteye giriş yapıyor.
Şimdi sorum şu yandex bildiriminden ve sitemap oluşturulmasından sonra site hitinde yükselme olur mu? Başka nelerde yapmam lazım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
1 yılda siz eklemeseniz bile kendi indexlerdi. Hosting olarak turhost kullanıyorsanız sıkıntı orda olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
hosting isimtescil kullanılıyor, ama bende şaşırdım 1 yılda niye hiç index almamış ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim siteme gelenlerin %70 Google %30 Yandex diyebilirim. Yani hocam gercekci olmak gerek cok yuksek rakamlar beklemeyin. Tabi bu durum degiskendir artis olacaktir elbette.
Sadece yandex ile yorumlanamaz o da yanlis.
Site sosyal medyada etkin mi, yeteri kadar backlink ile besleniyor mu?
Sektörünüz de kurtlar sofrasi... Umarim yukselis olur hocam. Basarilar dilerim.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
All in One SEO kullanıyorsanız kötü bot engelleyiciye bakın, yndx var mı
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Seo ayarlarınızı içeren eklenti sayfasının fotoğraflarını çekip özelden mesaj olarak atar mısınız?
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam aman deyim 1 yıllık sitenin tasarımını değiştirmeyin. Gerek yok böyle şeylere. Yandex istese de istemese de siteyi görecek. Kaldı ki görmedi, %2'lik bir kesim yandex kullanıyor. Oda tamamen bazı ofislerde zorunlu olduğu için. Yandexten 150 olan hiti 200 yapması beklenmemeli.