-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Google Blogger üzerinden tamamen İngilizce içerikli bir blog kursak Adsense in İngilizce reklamlarının çıkması, tıklama başı ücret, yurtdışından yapılan aramalarda bloğun üst sıralarda çıkması vb. açılardan sorun olur mu acaba? Yoksa bunun yerine yurtdışı lokasyonda bir hosting-domain alıp işe başlamak mı daha doğru olur?
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İngiliz vatandaş John sitenize girmiş ise ve ilgi alanında M.United varsa, M.United ürünleri reklam olarak gösterilir.Bildiğimiz gibi hangi ürünü ararsak bir sonraki sitede google reklamlarında o ürünün satışı ile ilgili reklamlar çıkar.Reklam veren de yabancı bir firma olduğundan(John için) alacağımız reklam geliri de o reklam verenin bütçesinden olacağından Türk sitelerine göre 2-3 misli en az fazla olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sağolun hocam, yani yabancı lokasyonda bir site açmayla Blogger üzerinden tamamen İngilizce olarak açma arasında fazla bir fark yok galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bende öyle düşünüyorum, bazı forumlarda lokasyonunda önemli olduğu söyleniyor fakat ne kadar önemlide olsa bence kaliteli ve özgün içerik ve iyi bir Seo çalışmasıyla arada fazla bir fark olmaz diye tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çok zor bahsettiğiniz iş. Kaliteli, ingilizce, özgün içerik üretmek...
Ben Türkçe makalelere bakıyorum hepsi birbirinden saçma. Anahtar kelime geçip geçip duruyor sadece makalede, gerisi laf geveleme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Zorluğuna katılıyorum doğru. Bilinen ve ilgi duyulan alanda site açmakta önemli, İngilizce site için zaten dil bilmek ya da bilenlerle çalışmak olmazsa olmaz, diğer türlü siteye gelenlerinde fazla kalacağını sanmam.