-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google adsense rakip olabilecek bir reklam platformumu... binlerce arama motoru varken sizin farkınız ne olucak hele ki internet ortamının devleri bu sistemleri geliştirip en üst seviyeye ilerletiyorken siz ne yapabileceksiniz, ben şöyle söyliyim birşey çıkartabileceğinizi sanmıyorum, diyelim ki ortaya bir arama motoru sistemi çıkarttınız şu anki seçenekler bu kadar iyi ve ileri seviyeyken sizinde kullanılacağınızı sanmıyorum, kurmayı düşündüğünüz sistemle ilgili ne bütçe ne birşey ne de ekip belirtmişsiniz, şirket yada devlet desteksiz olacak işler değil bunlar yani ben boş bir düşünceden ibaret olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Adam haklı. Bu konuda umut çok zor. Devlet arkanda ise bir ekip kurup Türk piyasasının yarısını alabilirsin.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kardeşim aradığımız özellik türk yapımı olması gerisi bizi bağlamıyor. Artık gösterin şu marifetinizi yıllarca türk yapımı arama motoru geliyor türk yapımı bilmem sosyal paylaşım sitesi geliyor getirin artık destek veriyoruz. Yapın şu arama motorunu sosyal paylaşım sitesini aramaya yazın bakalım kaç kişi bu sektöre girişmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Böyle bir konu daha vardı sayfalarca konuşuldu onu okumalısın.
Ha bende bi 15M$ var dersen o başka :)
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
@Pakmedya Acacağı basit bir blog sitesi veya kişisel site değil,Destek istesin istemesin demiyorumda burdan gelecek destekle hiç bir yere varılmaz alt yapının sağlam olması gereklidir.Reklam için gözden 10 bin tl baştan cıkar zaten bu tür ciddi konuları forum sitelerinde değil üst düzey gelişmiş web tasarımcılarla webmasterlar ile bilgisayar programcıları ve mühendisler teknisyenler ile görüşmesi lazım.Kuracağı sistem 10 kişiyle olmaz yani 20 30 kişi gerekli içerik giriş cıkış kelime analiz,ayırma video analiz ayırma,rakam analiz ayırma giriş zaman gelişme dil girişleri özellikle dil bilgisi gerekli onun için insan lazım.yani arama motor'u diyor arkadaş içinde milyonlarca kelime video cümle yazı rakam kişi kişiler barınacak.
Özel portlar,Sabit ip adresleri 7/24 için jeneratör.ofis,ses yalıtım,hızlı internet,Vergisi,sağlam bir Cpanel,eklentiler 4 5 tane sağlam kasa vs vs ufak şey değil yani anlatabildim mi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
bir ara e-çelebi.com çıkmıştı devlet yapacaktı. YAPAMADI
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yandex bile o kadar dev bütçelere lamborghini vermesine rağmen Google'ı sallamak değil titretemedi bile, Yandex kadar bir bütçeniz olduğunu sanmıyorum diğer arkadaşların dediği gibi amaç konuyu baltalamak değil zamanınızı olabilitesi daha yüksek ve gerçekçi bir alanda kanaliz ederseniz başarılı olma ihtimaliniz daha yüksek, bu sayede Türk yapımı birşeyi gerçekten kullanabiliriz.