Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkeze hayırlı hafta sonraları arkadaşlar sizlere yeni bulmuş olduğumuz bir temadan bahsediceğim sizlerle bu paylaşıcağım tema şık sade ve responsiv artı mobil uyumu ile bir MyBB forum sitesine ait tüm eksiklikleri tamamlamaktadır tema öncesi ve sonrası görüntülerini sizlere S.S olarak atıyorum.
Eski Anasayfa
Yeni Anasayfa
Kullanıcı Postbit Eski Hali
Kullanıcı Postbit Yeni Hali
Umuyorum bu yapılan değişiklikler hoşunuza gitmiştir temaya ait çoğu png & gif resimleri imgur.com adıdna türkiyeye kapalı olan bir resim yükleme sitesindeydi tema hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz şimdiden güle güle kullanmanız dileklerimle.
TEMAYI İNDİR
TEMA DEMO
Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Tasarım güzel ancak header kısmı çok göz alıyor, göz yorucu bir arkaplana sahip.Demo'daki siteden bahsediyorum, temanın orjinalinde farklıdır belki arkaplan ama değilse kullanacak arkadaşlar hemen header (üst kısım) arkaplanını değiştirsinler.
Onun haricinde temanın footer kısmı çok kötü, yani tam düzeltilmemiş. Demo'daki sitede ki gibiyse düzeltilmesi gerekiyor. Temanın çok fazla +'sı bulunmuyor, düzeltilmesi gereken yerler çok fazla sadece responsive diye de kullanılmaması gerekiyor. Hataları düzeltmek için vakit harcamanız gerekecektir.
Bkz:
https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwebaraci.xyz%2Findex.php&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0Paylaşım için teşekkürler bu arada :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Machine haklı olabilirsin dostum ama profesyonel anlamda değilde insanlar biraz farklılık görsün anlamında birşeyler yapmaya çalışıyorum amma işe yarıyordur amma yaramıyordur ben geliştirmeye ve gelişmeye devam ediceğim nihayetinde boza yapa boza yapa öğreniliyor :) teşekkürler güzel yorumun ve bilgilendirmen için.
Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com